Fatih Terim'den flaş açıklamalar... 'Sürprizler olacak'
Son dakika haberleri... Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, yarın akşam oynanacak Randers maçı öncesi flaş açıklamalarda bulundu.

UEFA Avrupa Ligi play-off rövanş maçında Galatasaray yarın akşam Danimarka temsilcisi Randers'i konuk edecek.
Karşılaşma öncesi Florya Metin Oktay Tesisleri'nde değerlendirmelerde bulunan Fatih Terim'in öne çıkan açıklamaları;
FATİH TERİM 10 NUMARA KONUSU İÇİN NE DEDİ?
"Biz 10 numarayı Hagi'ye vermiştik biliyorsunuz. Bu konuda beklemeyi düşünüyorum. Bazı sürprizler olabilir bu konuda. Önemli olan sırttaki numaradan çok gövdedeki arma için verilen mücadeledir."
"Ederini bulan her oyuncuyla Galatasaray yollarını ayırabilir veya alabilir. Gelen bazı teklifler var, burada tabi tek tarafın değerlendirmesi yetmiyor. İki tarafın da mutlu olması lazım."
"Alternatifler yakında daha da artabilir. Bu, birilerini takip ediyoruz ve birileri kadromuza katılabilir anlamında."
"3 yerli konusunda bir yerden sonra artık matematiğe döneceğiz. Bazı yerlileri bu kuraldan dolayı bırakmadık."
"Diagne ve Mohamed daha istekli olmalılar. Öyle olması da gerek zaten. Aksi taktirde olmaz zaten, olmuyor da.''
ÖMER BAYRAM'A GÖSTERİLEN TEPKİ HAKKINDA...
"Ömer Bayram, Florya için de çok önemli bir oyuncu. Müthiş bir takım oyuncusu. Oynuyor, problem. Giriyor, problem. Belki de Türkiye'de en çok asist yapanlardan biri. İyi bir hücum beki. Kalmasının bir sebebi var. O da çok iyi şeyler hak ediyor."
"Ömer asist yaptı, 2-1 yendik. Ömer'in birçok asisti var. Çok beyefendi, bunları da hak etmeyen bir çocuk. Yarım saat ısınır, sokarken vazgeçeriz, hiç oralı değil. Soyunma odasında tüm arkadaşlarını hazırlar, ne görev verilirse elinden geleni yapar."
"2 Eylül'e kadar gelen futbolcuları UEFA listesine yazabiliyoruz. 2-8 arası gelenler olursa da kusura bakmasınlar Türkiye Ligi ile yetinecekler belli bir süre."
FATİH TERİM MORUTAN İÇİN NE SÖYLEDİ?
'Kadromuza genç ve değerli bir oyuncu kattık. 18 yaşından beri takip ediyoruz Morutan'ı scout ekibimize teşekkür ederiz.''
Morutan çok mutlu buna çok sevindim. Bir an evvel oynamaya da çok hevesli.