Yandex Metrica

Fatih Terim'den Barcelona - Galatasaray maçı öncesi olay açıklamalar: Sürpriz görüşmeyi İtiraf etti

Fatih Terim'den Barcelona - Galatasaray maçı öncesi olay açıklamalar: Sürpriz görüşmeyi İtiraf etti

Son dakika haberleri... Galatasaray'ın eski teknik direktörü Fatih Terim'in geçtiğimiz günlerde kulüp üyelerinden Ahmet Yüce ile yemekte bir araya gelmesi kafalarda soru işareti yaratmıştı. Efsane teknik adamın Barcelona - Galatasaray maçı öncesi yaptığı açıklamalar gündem oldu.

Spor

06.04.2024, 12:35

Burak Elmas ile yaşadığı anlaşmazlık sonrası görevini Domenec Torrent'e bırakan Fatih Terim, sessizliğini bozdu.

Geçtimiğiz günlerde Sarıyer'de bulunan bir balık restoranında kulüp üyelerinden Ahmet Yüce ve oğluyla yemekte buluşan Terim'in neler konuştuğu ortaya çıktı.

Sportcell'den Safa Kaan Öztürk'ün haberine göre; Fatih Terim'in Barcelona maçına davet almadığı kırıldığı öğrenildi.

TFF başkan adayı Servet Yardımcı kimdir, aslen nereli? Servet Yardımcı hayatı ve biyografisi TFF başkan adayı Servet Yardımcı kimdir, aslen nereli? Servet Yardımcı... Haberi Görüntüle

FATİH TERİM: EN ÇOK DA BUNA KIRILDIM

Yemekte içini döken Fatih Terim, "Galatasaray yöneticisi olup ihale alan insanlar değil, artık doymuş ve Galatasaray’a hizmet edecek insanlar yönetimde olmalı." ifadelerini kullanarak gündem yaratcak açıklamalarda bulundu.

Burak Elmas'a kırgınlığını bir kez daha gündeme getiren Terim, "Normal şartlarda Avrupa'da namağlup gruplardan çıkaran bir teknik direktörü, Barcelona maçına evine araba yollayıp davet ederler. Bana her hangi bir davet gelmedi. En çok da buna kırıldım. Gönderilmeden 3 gün önce bırakayım dedim, devam dediler. O gün hocam devam diyenler 3 gün sonra yolları ayırmak istedi." dedi.

Öte yandan Fatih Terim'in başkanlığa niyeti olmadığı ve yeni gelecek yönetimin bir teklifte bulunması durumunda yeniden takımın başına geçmeye istekli olduğu belirtildi.


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading