Yandex Metrica

Fatih Terim'den 2022 Dünya Kupası paylaşımı! Yıllar sonra efsane isimlerle görüştü

Fatih Terim'den 2022 Dünya Kupası paylaşımı! Yıllar sonra efsane isimlerle görüştü

Son dakika haberleri... 2022 Dünya Kupası maçlarını Katar'da takip eden Fatih Terim, efsane oyuncularla bir araya geldi. Eski öğrencilerini gören Terim, gözlemlerini paylaştı.

Spor

29.03.2024, 03:58

Katar'a giden Fatih Terim, eski öğrencileriyle görüştü.

Daha önce çalıştığı Mondragon, Sneijder, Nuno Gomes ve Amrabat gibi isimlerle bir araya gelen Terim, sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

Hentbol Türkiye Kupası'nda şampiyon Beşiktaş Hentbol Türkiye Kupası'nda şampiyon Beşiktaş Haberi Görüntüle

FATİH TERİM'DEN 2022 DÜNYA KUPASI PAYLAŞIMI

86’da Meksika’da başladı Dünya Kupası maceram… O günden beri katıldığım her turnuvada, sadece futbolu değil; insanı, ülkeyi, kültürü ve organizasyonu izledim.

Anladım ki önyargılarımızdan, ezberlerimizden daha önemlisi, değişimin kendisi ve neredeyse kusursuzca yapılabilen organizasyonmuş.

Ve teknik direktörlük koltuğunun yeni ismi belli oldu! İtalyan efsanesi ile anlaşma sağlandı Ve teknik direktörlük koltuğunun yeni ismi belli oldu! İtalyan efsanesi... Haberi Görüntüle

'ARALIK'TA DA DÜNYA KUPASI OLURMUŞ'

Yoğun liglerin ve kupa finallerinin ardından 40 derece sıcaklıklar yerine Kasım-Aralık’ta da Dünya Kupası olurmuş. Katar sanıldığının aksine beklentinin üzerinde bir işe ve disiplinli bir organizasyona imza atabilirmiş.

Futbol, sadece belli ülkelerin ve coğrafyaların değil, dünyanın sporuymuş. Favori takımlar değil, sürpriz ülkeler de buradayız mesajı verebilirmiş.

En önemlisi bir Dünya Kupası’nı daha geride bırakırken; oynaması, yönetmesi, izlemesi, tanıklık etmesi en keyifli anların hepsinde futbol varmış.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading