Yandex Metrica

Fatih Terim defteri kapandı! Aslan yeni hoca arıyor, listede 2 isim var

Fatih Terim defteri kapandı! Aslan yeni hoca arıyor, listede 2 isim var

Son dakika haberleri... 30 Nisan'da yapılacak olağanüstü genel kurulda Galatasaray yeni başkanını seçecek. Adaylığını duyuran Eşref Hamamcıoğlu ve Metin Öztürk'ün Fatih Terim'e kapıları kapattığı öğrenildi.

Spor

23.01.2024, 19:06

Burak Elmas'ın idari yönden ibra olmaması Galatasaray'ı yeni bir seçim sürecine daha götürdü.

Şu ana kadar başkanlık koltuğuna adaylığını açıklayan Metin Öztürk ve Eşref Hamamcıoğlu'nun taraftarın geri dönmesini istediği Fatih Terim'i teknik direktör olarak düşünmediği iddia edildi.

Domenec Torrent'den memnun olmayan iki adayın da yeni hoca için arayışları başladığı öğrenildi.

Fatih Terim'den 'dopingli oyuncusu' için açıklama Fatih Terim'den 'dopingli oyuncusu' için açıklama Haberi Görüntüle

EŞREF HAHAMCIOĞLU RUDİ GARCİA'YI İSTİYOR

Seçimde favori olarak görülen Eşref Hamamcıoğlu'nun göreve gelmesi durumunda Torrent ile görüşeceği ve tazminat sorununu hallettiği taktirde Fransız hoca Rudi Garcia'ya teklif yapacak.

Bir diğer ihtimalin ise; Torrent'in 2023'e kadar olan sözleşmesinden dolayı Hamamcıoğlu'nun sezona İspanyol hocayla başlayıp, kötü sonuçlar gelmesi durumunda teknik adam değişikliği yapacağı yönünde olduğu belirtildi.

Beşiktaş'ta yeni teknik direktör sesleri yükseliyor. İşte temasa geçilen ilk isim... Beşiktaş'ta yeni teknik direktör sesleri yükseliyor. İşte temasa geçilen ilk... Haberi Görüntüle

METİN ÖZTÜRK OKAN BURUK'U DÜŞÜNÜYOR

2019-2020 Süper Lig sezonunda Başakşehir'i şampiyon yapan Okan Buruk'un da Metin Öztürk'ün çalışmak istediği isim olduğu konuşuluyor.

Şu an boşta olan Türk hocanın da Galatasaray'dan haber beklediği ve bu nedenle başka takımlardan gelen teklifleri kabul etmediği aktarıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading