Yandex Metrica
SON DAKİKA
Fatih Terim, Burak Elmas'ın maç davetine cevap verdi

Fatih Terim, Burak Elmas'ın maç davetine cevap verdi

Son dakika haberleri... Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Burak Elmas'ın Barcelona maçına davet ettiği Fatih Terim'den cevap geldi.

Spor

23.01.2024, 18:56

Galatasaray'dan olaylı ayrılan Fatih Terim, geçtiğimiz günlerde Burak Elmas'dan Barcelona ile deplasmanda oynanacak maça davet mektubu almıştı.

Elmas'ın teklifine nasıl bri cevap vereceği tartışma konusu olan Terim'in Ajans 1905'e yaptığı açıklama soru işaretlerini giderdi.

Süleyman Rodop'a konuşan Terim, "Barcelona maçıyla ilgili davet ile ilgili kararımı Galatasaray kulübüne biraz önce ilettim." açıklamasında bulunarak teklifi reddettiğini belirtti.

Ali Koç'un iftarında ligden çekilme konuşuldu: Ligden çekilmek kolay değil!... Haberi Görüntüle

BURAK ELMAS'IN FATİH TERİM'E GÖNDERDİĞİ MEKTUP

Sevgili Fatih hocam;

Büyük katkılarınız ve emekleriniz sayesinde elde ettiğimiz Avrupa Ligi'nde son 16 takım arasında mücadele etme hakkının ilk müsabakası olan 10 Mart'taki Barcelona deplasmanında kıymetli eşiniz Fulya Hanımefendi'yle birlikte takımımızın yanında olmanızdan mutluluk duyacak ve kuvvet alacağız.

Davetimize icabet edebilmeniz halinde seyahatimiz için gereken organizasyonla bizzat ilgilenmekle bahtiyar olacağım.

İçten sevgi ve saygılarımla.

İngiliz hükümetinden flaş karar! Avrupa Süper Ligi yasaklanacak Haberi Görüntüle

"PERŞEMBE GECE TELEVİZYON BAŞINDA..."

Fatih Terim, kendisini Barcelona maçına davet eden Burak Elmas’a kendi el yazısıyla verdiği cevap şöyle:

Sayın Burak Elmas, davetiniz ve bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde elde ettiğimiz başarıyı takdir eden sözleriniz için teşekkür ederim. Ben hayatım boyunca Galatasaray'a hep inandım. Galatasaray, saha sonuçlarından bağımsız olarak, benim için asla irtifa kaybetmeyen, her zaman en üst seviyede kalan, saygınlığını daima koruyan ve kendisine kolay da dokunulmasına izin verilmeyen, yaptıklarıyla koca bir ulusun ufkunu açan büyük bir kulüp oldu. Bilmenizi isterim ki, perşembe gecesi televizyon başında yaklaşık yarım asırdır hiç yitirmediğim aynı duygu, heyecan ve duygusal yoğunlukla takımımızı destekleyeceğim. Kalbim, bu sezon Avrupa'da sergiledikleri performansla taraftarımıza verdikleri keyfi sahada da yaşayan evlatlarımla olacak. Bu vesileyle sizin şahsınızda teknik heyetimize, oyuncularımıza ve tüm camiamıza başarılar dilerim. Umuyorum ki, İstanbul'da turu geçen taraf biz olacağız.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading