Yandex Metrica
SON DAKİKA
Fatih Terim Beşiktaş yenilgisi sonrası Mete Kalkavan'a sert çıktı!

Fatih Terim Beşiktaş yenilgisi sonrası Mete Kalkavan'a sert çıktı!

Son dakika haberleri... Beşiktaş-Galatasaray derbisi sonrası teknik direktör Fatih Terim, VAR hakemi Mete Kalkavan'a çattı.

Spor

23.01.2024, 18:11

Süper Lig'de Beşiktaş, sahasında oynadığı derbide Galatasaray'ı 2-1 yenerek 5 yıllık galibiyet serisini devam ettirdi.

Karşılaşma sonrası yayıncı kuruluşa konuşan Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, "Korner olmadan, bizim yediğimiz golden önce Nelsson'a yapılan bir faul var. Sarı kartımsı bir faul. O korner de bize gol oldu. Mete Kalkavan'a sorsan anlatır o oradan şu geldi, bu geldi diye. Öyle bir gol yedik." ifadelerini kullanarak sitem etti.

Aziz Yıldırım da tartışmaya dahil oldu: 2010-2011 kupası sonsuza dek... Haberi Görüntüle

TERİM PENALTI ATIŞI İÇİN NELER DEDİ?

Mostafa Mohamed'in kaçırdığı penaltıyı değerlendiren Terim, "Takımda penaltıcı Alex Cicaldau. 'Niye bu tarafa geliyorsun?' dedim. Mostafa 'Ben atacağım' demiş. Riskli bir maçta yine atmasını istedim. Orada oyuncum önemlidir ama burada Alex'e bırakması lazımdı. Sağlık olsun, ne yapalım." dedi.

Penaltı konusunda şanssızlıklar yaşadığını itiraf eden tecrübeli teknik adam, "Ne yazılmışsa oraya, kim hangi görevdeyse onu yapması lazım. Kritik dönemlerde penaltı atamama rekoru bizdedir. Denizli'de kaçan penaltı, Mostafa'nın kaçırdığı penaltı... O penaltı bize şampiyonluk kaçırdı. Devreye 3-0 gitsek farklı bir skor çıkar, şampiyon olurduk." değerlendirmesinde bulundu.

Fenerbahçe Süper Lig'den çekilirse ne olacak? Detaylar belli oldu Haberi Görüntüle

FATİH TERİM: ERSİN MÜTHİŞ OYNADI

Beşiktaş'ta penaltı kurtararak galibiyette büyük pay sahibi olan Ersin Destanoğlu hakkında da görüşlerini dile getiren Fatih Terim, "Ersin daha ne olacak... Penaltı kurtardı, kurtarılmazı kurtardı... Müthiş oynadı. Kendisini tebrik ediyorum" yorumunda bulunarak genç kaleciyi tebrik etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading