Fatih Terim başkan olarak geri dönecek! Mayıs'ta aday oluyor
Son dakika haberleri... Geçtiğimiz haftalarda Galatasaray'dan gönderilen Fatih Terim'in teknik direktörlüğe veda ederek başkanlığa adım atacağı öğrenildi.

Galatasaray tarihinin en başarılı teknik direktörü olan Fatih Terim, efsane olduğu kulübe başkan oluyor.
Çalışmlara başlayan Terim'in bir sonraki seçimde aday olacağı ve ekibini bunun için toplamaya başladığı öğrenildi.
Habertürk'ten Erhan Kaan Adıgüzel'in haberine göre, Galatasaray Divan Kurulu Üyesi olan Fatih Terim'in yakın çevresinin ricasını kırmayıp, bu sefer başkanlığa aday olacağı iddia edildi.
FATİH TERİM'İN LİSTESİ BELLİ OLDU
Galatasaray'da hem futbolcu hem de teknik direktör olarak görev yapan Fatih Terim, bu kez başkanlık için kolları sıvadı.
Özellikle NEF yönetim kurulu başkanı Erdem Timur ile görüşen Terim'in büyük bir destek aldığı ve bu nedenle yakın zamanda bir toplantı düzenleyeceği öğrenildi.
Yakın ilişkilerde olduğu isimlerle irtibata geçen Terim'in listesinde şu isimlerin olacağı aktarıldı;
Ahmet Ocaklı, Erden Timur, Bahattin Demirbilek, Rezan Epözdemir ve Hakan Üstünberk
GALATASARAY'DA SEÇİM NE ZAMAN?
Süper Lig'de alınan kötü sonuçlar sonrası Galatasaray'da görevi bırakması gündeme gelen Burak Elmas'ın sezon sonu seçime gidebileceği iddia edildi.
Tribünlerin ve kongre üyelerin yoğun tepkisini çeken Elmas'ın kısa zaman içinde kararını vermesi bekleniyor.
Galatasaray'ın Kasımpaşa'ya 3-1 mağlup olmasının ardından taraftarlar 'yönetim istifa' tezahüratları yaparak tepkilerini ortaya koymuştu.