Yandex Metrica
SON DAKİKA
Falcao Galatasaray'a veda ediyor! İşte yeni takımı

Falcao Galatasaray'a veda ediyor! İşte yeni takımı

Radamel Falcao, David Beckham'ın sahibi olduğu MLS ekiplerinden Inter Miami ile prensip anlaşmasına vardı. Transferin bu hafta sonuna kadar bitirilmesi planlanıyor.

Spor

23.01.2024, 17:52

Galatasaray'da Radamel Falcao, macerası sona eriyor. Hatayspor maçının kadrosuna alınmayan 35 yaşındaki Kolombiyalı golcü, David Beckham'ın sahibi olduğu MLS ekiplerinden Inter Miami ile prensip anlaşmasına vardı. Yapılan son görüşmeler olumlu devam ediyor. Transferin bu hafta sonuna kadar bitirilmesi planlanıyor. Gelişmeleri yakından takip eden Sarı-Kırmızılı Yönetim ise Radamel Falcao'dan gelecek olumlu haberi beklemeye başladı.

Türkiye'den 6 kulübe FIFA'dan transfer yasağı gelmişti: O kulüp yasağın... Haberi Görüntüle

''BU HAFTA GİDİYORUZ''

Alşiam gazetesinin aktardığı habere göre; ABD ekibinin sahibi olan efsane futbolcu David Beckham, Falcao'nun transferi ile yakından ilgileniyor. Tecrübeli futbolcunun eşi Lorelei Taron Instagram'da geçtiğimiz günlerde yaptığı bir paylaşımda, "Bu hafta gidiyoruz. Sonsuza kadar birlikte..." ifadelerini kullanarak veda sinyali vermişti.

Ali Koç garanti verdi! Fenerbahçe'nin önündeki 3 seçenek: Kötü, daha... Haberi Görüntüle

BÜTÇEDE YER AÇILACAK

Galatasaray Başkanı Burak Elmas ise Falcao'nun maliyetinin yıllık 9.5 milyon dolar olduğunu ifade etmişti. Kolombiyalı forvetinin takımdan ayrılışı sonrası Galatasaray'ın takım bütçesinde de geniş bir yer açılmış olacak.

Aboubakar, Beşiktaş'a ağırlık yapıyor! Elden çıkartmak için formül aranıyor Haberi Görüntüle

43 MAÇTA 20 GOL 3 ASİST YAPTI

Galatasaray'da sakatlıkları nedeniyle geldiği günden bu yana eleştirilerin hedefinde olan ve aldığı yüksek maaş nedeniyle takımdan ayrılması istenen Falcao, Sarı-Kırmızılı formayı toplam 43 karşılaşmada giydi. Kolombiya golcü 43 maçta, 20 gol atıp 3 asist yaptı. Transfermarkt verilerine göre Falcao'nun 2.2 milyon euro piyasa değeri bulunuyor. Falcao, Galatasaray'a bedelsiz olarak Monaco'dan 2019'da gelmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading