Yandex Metrica

Eşref Hamamcıoğlu, Domenec Torrent'i duyurdu! Aslan yeni hocasına kavuşuyor

Eşref Hamamcıoğlu, Domenec Torrent'i duyurdu! Aslan yeni hocasına kavuşuyor

Son dakika haberleri... Galatasaray Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu, 30 Nisan'da yapılacak seçim öncesi önemli açıklamalarda bulundu.

Spor

23.01.2024, 19:11

Galatasaray'da gözler Domenec Torrent'e çevrildi.

30 Nisan'da yapılacak başkanlık seçimi öncesi D-Smart'a konuşan Hamamcıoğlu, İspanyol teknik direktör Torrent'e kapıları kapadı.

Göreve geldiği taktirde çalışacağı antrenör hakkında bilgiler veren Eşref Hamamcıoğlu, "Elbette taraftar olarak düşüncelerim var, sayın Torrent ve ekibi mutlaka katkı sağlıyor ama orta ve uzun vade planlarımızda Torrent gibi bir düşüncemiz yok." ifadelerini kullandı.



Seçim nedeniyle çok tempolu bir çalışma dönemi geçirdikleri söyleyen Hamamcıoğlu, "Umarım Galatasaray için en doğru karar verilecektir. Herkesin fedakarlık yapması gerekiyor, tatil öncesinde genel kurul üyelerinin seçime ilgi göstermesi gerekiyor. 3000 – 3250 civarında bir katılım bekliyorum. Seçim tahmini yapanlar neye göre yapıyorlar bilmiyorum ama camiaya hizmetimiz belli. Tabii ki biz kazanmak istiyoruz." dedi.

Camiada birlikteliğin kaybolduğunu öne süren başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu,  "Son dakika idari ibrasızlığın kalkması yönünde bir takım yöneticilerin müracaatını duydum. Seçim sürecini etkileyecek bir durum değildir, bunlar Galatasaray’ın alışık olmadığı süreçler. Galatasaray genetik değerlerini kaybetti, camiada birliktelik kayboldu. Mali problemler her vardı zaten kulüpte ama çok önemli bir marka değerimiz olduğu unutmamalı. İdari başarısızlık şu anda her sorunun üstünde. Cayır cayır yanan bir gömleği giymek için yola çıkıyorum." görüşlerini aktardı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading