Yandex Metrica

Eski Galatasaraylı Sneijder Beşiktaşlıları kızdırdı!

Eski Galatasaraylı Sneijder Beşiktaşlıları kızdırdı!

Son dakika haberleri... Ajax-Beşiktaş maçında Kenan Karaman'ın sayılmayan golü Hollanda'da gündem oldu. Eski Galatasaraylı Wesley Sneijder bakın ne dedi?

Spor

23.01.2024, 18:02

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Ajax'a 2-0 kaybeden Beşiktaş'ta Kenan Karaman'ın geçersiz sayılan golü tartışma yarattı.

Karşılaşmayı Hollanda kanalına yorumlayan eski Galatasaray futbolcusu Wesley Sneijder, Kenan'ın gol öncesi omuzla müdahale ettiğini ve golün geçerli sayılması halinde VAR tarafından iptal edileceğini açıkladı.

Yusuf Yazıcı'dan Konferans şov! En iyisi seçildi Yusuf Yazıcı'dan Konferans şov! En iyisi seçildi Haberi Görüntüle

SNEİJDER: AJAX ENERJİ HARCAMADI

Eski takımı Ajax'ın Beşiktaş karşısında çok rahat oynadığını belirten Sneijder, "Önemli olan sonuçtur. İkinci yarıda bir adım geriye atarak, çok fazla enerji koymadıklarını hissettim. Sadece sakince futbol oynadılar ve maçın bittiğini düşündüler. Artık hafta sonuna odaklanmışlardı" ifadelerini kullanarak Beşiktaşlı taraftarların tepkisini çekti.

Öte yandan aynı kanalda yorum yapan eski futbolcu  Van der Vaart ise, "Beşiktaş'ın iptal edilen golünde hakem ne gördü bilmiyorum ama daha şut çekilmeden düdük çaldı. Normalde pozisyon bitmesini beklemek gerek. Dürüst olmak gerekirse, ben bir faul göremedim" dedi.

Fenerbahçe'ni yıldızı Edin Dzeko yolcu! İşte yeni adresi.. Fenerbahçe'ni yıldızı Edin Dzeko yolcu! İşte yeni adresi.. Haberi Görüntüle

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading