Yandex Metrica

Eski Galatasaraylı Marsilya'dan ayrılıyor!

Eski Galatasaraylı Marsilya'dan ayrılıyor!

Fransa Birinci Futbol Ligi'ni (Ligue 1) 3. sırada bitirmeyi garantileyen Olimpik Marsilya'da teknik direktör Igor Tudor, sezon sonu görevi bırakacağını açıkladı.

Spor

23.01.2024, 20:58

Marsilya, Ligue 1'in son haftasında 3 Haziran Cumartesi günü Ajaccio'ya konuk olacak. Maç öncesi düzenlenen basın toplantısında konuşan Igor Tudor, sözleşmesinin bitmesiyle takımdan ayrılacağını duyurdu.

Son dakika... Trabzonspor seyircisiz maçta Sivasspor'a tek golle boyun eğdi Son dakika... Trabzonspor seyircisiz maçta Sivasspor'a tek golle boyun eğdi Haberi Görüntüle

"BİR KULÜPLE ANLAŞMADIM"

Tudor, "Benim için güzel bir tecrübe oldu. Kulübü, göreve geldiğim zamana göre daha iyi bir pozisyonda bıraktığım için mutlu ve gururluyum. Burada yüzde yüzümü verdiğime inanıyorum. Bu sene çok şey yaşadık. Marsilya'da geçirdiğim bir yıl, başka bir kulüpteki 2 veya 3 seneye bedel diye düşünüyorum. En azından ben bu şekilde hissediyorum. Ayrılık kararını tamamen kişisel sebeplerden dolayı aldım. Bir kulüple anlaşmam olmadı." ifadelerini kullandı.

Eyüpspor'dan Süper Lig'i karıştıracak iddia için açıklama geldi! Dünya yıldızı Luka Modric Arda Turan'ın takımına mı geliyor? Eyüpspor'dan Süper Lig'i karıştıracak iddia için açıklama geldi! Dünya yıldızı... Haberi Görüntüle

BAŞKANDAN TEŞEKKÜR

Basın toplantısında açıklamada bulunan kulüp başkanı Pablo Longoria ise "Tudor'un 30 Haziran'dan sonra görevden ayrılma kararını saygı duyarak kabul etmemiz gerekiyor. Tüm yöneticiler adına burada çıkardığı harika iş için ona teşekkür ederim." yorumunu yaptı.

Premier Lig'de ortalık karıştı! Zirvedeki savaş nefes kesiyor Premier Lig'de ortalık karıştı! Zirvedeki savaş nefes kesiyor Haberi Görüntüle

KARDEMİR KARABÜK VE GALATASARAY'I ÇALIŞTIRMIŞTI

Bir dönem Kardemir Karabükspor ve Galatasaray'ı da çalıştıran 45 yaşındaki Hırvat teknik direktör, Udinese, Hajduk Split ve Hellas Verona'da görev aldıktan sonra bu sezon Olimpik Marsilya'nın başına geçmişti.

Son hafta maçlarının oynanacağı Ligue 1'de 73 puan toplayan Olimpik Marsilya, üçüncü olmayı garantilemişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading