Yandex Metrica

Eski Fenerbahçeli futbolcunun kardeşi Rize'de

Eski Fenerbahçeli futbolcunun kardeşi Rize'de

Çaykur Rizespor, Türkiye'de uzun yıllar futbol oynayan Samuel Holmen'in kardeşi Sebastian Holmen ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Spor

23.01.2024, 17:36

Transfer çalışmalarını sürdüren Çaykur Rizespor, defans bölgesine takviye yaptı. 

Hollanda Ligi ekiplerinden Willem II takımından bedelsiz olarak transfer edilen Sebastian Holmen, Çaykur Didi Stadı'nda düzenlenen imza töreninde 2 yıllık sözleşmeye imza attı.

Abisi Samuel Holmen'nin daha önce Türkiye'de Başakşehir, Fenerbahçe, Bursaspor ve Konyaspor'da forma giydiğini belirten İsveçli stoper, teklif gelince çok fazla düşünmediğini ve şehre geldikten sonra doğru bir karar verdiğine ikna olduğunu açıkladı.

"ABİMİN DÖNEMİNDE SÜPER LİG'İ İZLERDİM"

Kendisinin abisi Samuel Holmen ile farklı mevkilerde görev yaptığını anlatan 29 yaşındaki oyuncu, "Kendimi onunla kıyaslamıyorum ama aynı karakterde olduğumuzu düşünüyoruz. Çok savaşçıyız, çok çalışıyoruz. Kendimi sahada göstereceğim. Son yıllarda abim ayrılınca Süper Lig'i takip etmedim ama onun döneminde izledim. Açık futbol oynanan, zorlu bir lig. Stoper mevkisi çok önem taşıyor. Umarım bu takıma bir şey katarım." değerlendirmesinde bulundu.

Transferin gerçekleşmesinde pay sahibi olan kulüp sportif direktörü Fahri Tatan ise Holmen hakkında, "Uzun zamandır takip ediyorduk. Her sezon 30 maç oynayan savaşçı, 90 dakika sahaya kendini veren, uyumlu, yarar sağlayacak bir oyuncu. Kendisinden beklentilerimiz büyük." görüşlerini belirtti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading