Yandex Metrica
SON DAKİKA
Erteleme talebine sert cevap! Ahmet Nur Çebi, Galatasaray taraftarlarını sinirlendirdi!

Erteleme talebine sert cevap! Ahmet Nur Çebi, Galatasaray taraftarlarını sinirlendirdi!

Son dakika haberleri... Beşiktaş Kulüp Başkanı Ahmet Nur Çebi, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Galatasaray - Beşiktaş derbisi ertelenecek mi?

Spor

23.03.2024, 12:58

Yoğun kar yağışı nedeniyle ertelenmesi gündeme gelen Galatasaray - Beşiktaş derbisi hakkında Siyah-beyazlılardan açıklama geldi.

Derbi ile ilgili henüz kendilerine bir talep gelmediğini belirten Beşiktaş Kulüp Başkanı Ahmet Nur Çebi, "Galatasaray'dan derbinin ertelenmesiyle ilgili bize bir talep gelmedi. TFF'den de böyle bir talep yok. Maçların ertelenmesi için kurallar bellidir. Bu kurallar dışında erteleme kararı almak doğru değil. Hava şartları elverişliyse maçlar oynanır." ifadelerini kullandı.

Haaland gözünü o kurala dikti! Değiştirilmesini istiyor Haberi Görüntüle

AHMET NUR ÇEBİ: BÜTÜN KULÜPLER HAKEMLERDEN RAHATSIZ

TFF bizim üst kurulumuzdur. Kararın sonucunu bekleyip görmek lazım. TFF'nin kararı yanlıştır diyememeyiz, bütün kulüpler hakemlerden rahatsızdı. Umarım devam edecek hakemler, TFF ve kulüpleri zor durumda bırakmayacak şekilde maçlarını yönetmeye devam ederler.

Bu kararla ilgili TFF ile görüşmedik. Kulüplerin bu işle alakasının olmadığını söylediler. Beşiktaş olarak kendi menfaatlerimiz için böyle bir şey talep etmeyiz. Bize iyi olsun, başkalarına kötü olsun gibi adaletsiz bir şey asla istemeyiz.

Türk hakemleri maçları yönetmeli, mümkünse gençler olmalı. Derbi gibi özel maçlarda yabancı hakem olabilir. Şu an devam eden hakemlerin içinde Beşiktaş'a zarar verenler var. Yani bu konuyla alakamız yok. TFF, kulüplerden aşırısı baskı gördü ve bu çözümü buldular.

TFF'nin verdiği kararın yanlış olduğunu söylemek doğru değil. Kulüplerin tamamı hakemlerden şikayetçi. Kulüplerimiz zamanlama olarak bunun yanlış olduğunu söylemişlerdir ama ben buna katılmıyorum. Sonuçları görmeden yorum yapmayı doğru bulmuyorum.

Sahaya giren taraftarın tribün görüntüleri ortaya çıktı! Elinde kesici aletle... Haberi Görüntüle

AHMET NUR ÇEBİ: DERBİ İÇİN BİZİM SAHAMIZ MUSAİT

Ülke puanına şu ana kadar katkı veren tek takım Galatasaray değildir. Bizim sahamız müsait, Galatasaray arzu ettiği takdirde maçı burada oynayabilir. Olimpiyat Stadı da olabilir.

Arda Güler'li Real Madrid'den 4 gollü galibiyet: Milli futbolcunun şutu... Haberi Görüntüle

TALİSCA BEŞİKTAŞ'A GELİYOR MU?

Talisca, Beşiktaş'ın bütçelerine uygun tarzda oynamak isterse ben de gider onu sırtımda buraya getiririm. Gelsin ister miyim, isterim. Benim ticari politikalarımla olacaksa başımın üstünde yeri var.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading