Yandex Metrica

Ersun Yanal Süper Lig'e geri dönüyor! Yıllar sonra İstanbul'da çalışacak

Ersun Yanal Süper Lig'e geri dönüyor! Yıllar sonra İstanbul'da çalışacak

Son dakika haberleri... Sezon başı büyük umutlarla göreve başlayan ve şu ana kadar sadece 1 kez kazanabilen Fatih Karagümrük'te gözler İtalyan antrenör Andrea Pirlo'ya çevrildi.

Spor

28.01.2024, 10:20

Süper Lig'in 8. haftasında İstanbulspor'a 2-1 yenilen Fatih Karagümrük'ün teknik direktörü Andrea Pirlo'nun koltuğu sallantıya girdi.

Sezon başı büyük umutlarla göreve gelen ve şu ana kadar oynadığı 7 maçtan sadece 6 puan çıkarabilen İtalyan hocanın görevden ayrılabileceği iddia edildi.

Haftaya Fenerbahçe'ye konuk olacak olan Karagümrük, daha sonra evinde Hatayspor'u ağırlayacak.

İstanbul ekibinin bu maçlardan 0 çekmesi durumunda Pirlo ile yolların ayrılması bekleniyor.

Karşılaşma sonrası 7 maçta 6 puan almalarının ve haftaya Fenerbahçe'ye konuk olmalarının üzerlerinde baskı yaratıp yaratmadığına ilişkin soruyu cevap veren Pirlo, "Oyuncuyken de hocayken de baskıyı hep hissedersiniz. Futbolun en önemli yanlarından biri bu. Öncelikle ne yapıp ne yapmadığımıza bakıp Fenerbahçe maçına hazırlanmaya çalışacağız." yanıtını verdi.

Ve teknik direktörlük koltuğunun yeni ismi belli oldu! İtalyan efsanesi ile anlaşma sağlandı Ve teknik direktörlük koltuğunun yeni ismi belli oldu! İtalyan efsanesi... Haberi Görüntüle

FATİH KARAGÜMRÜK'E SÜRPRİZ HOCA ADAYI

Süleyman Hurma önderliğinde Süper Lig'in güzide takımlarından olan Fatih Karagümrük'te gündeme sürpriz bir hocanın geldiği belirtildi.

Ortaya çıkan iddialara göre daha önce Süper Lig'de Fenerbahçe'yi şampiyon yapan Ersun Yanal'ın Karagümrük'ün başına geçebileceği belirtildi.

İtalyan hocanın gitmesi durumunda alternatif olarak göreve gelmesi beklenen ilk ismin Yanal olacağı konuşuluyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading