Yandex Metrica

Ersun Yanal itiraf etti! Geri dönüş söylentilerine sürpriz cevap

Ersun Yanal itiraf etti! Geri dönüş söylentilerine sürpriz cevap

Son dakika Fenerbahçe haberleri... Fenerbahçe'yi 2013-2014 sezonunda şampiyon yapan Ersun Yanal, görev aldığı sezon hakkında açıklamalarda bulundu.

Spor

23.01.2024, 19:03

Teknik direktör Ersun Yanal, NTV'de Emek Ege'nin sorularını cevapladı.

Kırılma Anı programında konuşan Yanal, "yeniden dönecek misiniz?" sorusuna ucu açık bir yanıt verdi.

2013-2014 sezonunda Fenerbahçe'yi Nisan ayında şampiyon yaparak tarihe geçen Ersun Yanal, kendisine yöneltilen  "Bir Fenerbahçe dönemi daha olabilir mi?" sorusu üzerine "Her zaman olabilir. Fenerbahçe'nin ihtiyacı olduğu her yerde olurum. Şampiyonluğu yaşadığınız yer, en büyük mutluluğu yaşadığınız yerdir. Şampiyonluk yaşadığın bir takımın, sana sevgi gösterilen yerin sana ihtiyacı olduğunda bu düşünülecek bir şey olamaz." dedi.

Beşiktaş'tan tangocu atağı: Arjantin Milli Takımı'nın yıldızı teklifi kabul etti Beşiktaş'tan tangocu atağı: Arjantin Milli Takımı'nın yıldızı teklifi kabul etti Haberi Görüntüle

ERSUN YANAL: AİLECEK FENERBAHÇELİYİZ

Hangi takımı tuttuğu konusuna da değinen Ersun Yanal, "Dedem Fenerbahçe genç takımında oynamış. Bizim ailede babam da Fenerbahçeli. Annemin Galatasaray'da oynamış kuzenleri var. Ama bizim baba tarafında herkes Fenerbahçeli. Biz Fenerbahçeliyiz." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading