Yandex Metrica

Ersun Yanal'dan yıllar sonra gelen Ferdi Kadıoğlu itirafı!

Ersun Yanal'dan yıllar sonra gelen Ferdi Kadıoğlu itirafı!

Son dakika haberleri... Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Ersun Yanal, Ferdi Kadıoğlu hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Spor

23.01.2024, 18:57

Fenerbahçe'yi Süper Lig'de şampiyon yapan son teknik direktör olan Ersun Yanal, Ferdi Kadıoğlu hakkında konuştu.

Haber Global'den Sercan Hamzaoğlu'na röportaj veren Yanal, bu sezona damga vuran Ferdi Kadıoğlu'nun kendisinden önce hiç oynatılmadığını açıkladı.

Altyapıda görev alan Şenol Çorlu'nun ''İsim zikretmek istemiyorum. Onların (Aykut Kocaman, Ersun Yanal ve İsmail Kartal) olduğu dönem ilgiden yoksunduk'' sözlerine Ersun Yanal şu sözlerle yanıt verdi:

"Haftanın en az iki-üç günü profesyonel takımın tüm taktik antrenmanlarına U19 Takımı katılırdı. Altyapı takımlarının antrenörleri de antrenmanda yer alırdı ki oyuncularını görsünler. Bu sırada bu gençler fiziksel olarak hem A Takım seviyesinde antrenman yaparlar hem de tecrübeli abilerinden profesyonellik anlamında çok şey öğrenirlerdi. Nisan ayında şampiyonluğa ulaştığımız o sezonda hem sezon başı Topuk Yaylası hem de devre arası Antalya kampına A2 Takımı'ndan oyuncular katıldı. En az 65 antrenmanımıza genç oyuncular çıktı. O takım bizle yaptığı antrenmanların meyvesini de A2 Futbol Ligi'ni şampiyon olarak aldı."

İtalya'da Şampiyonlar Ligi sevinci! Neden fazladan takımla katılacak? İtalya'da Şampiyonlar Ligi sevinci! Neden fazladan takımla katılacak? Haberi Görüntüle

TFF seçimleri öncesi son durum: TFF başkan adayları kimler? TFF seçimleri ne zaman yapılacak? TFF seçimleri öncesi son durum: TFF başkan adayları kimler? TFF... Haberi Görüntüle

ERSUN YANAL'DAN FERDİ KADIOĞLU AÇIKLAMASI

"Ferdi ben göreve gelmeden kadroya bile alınmıyordu, Muhammed'i de altyapıdan çıkartıp ilk biz oynattık. Antrenmandan sonra da ayrı bir tutum olmazdı. A Takım futbolcuları ve teknik ekip ile altyapıdan bize katılan takım beraber yemek yerdi. Haftanın diğer antrenmanlarına da isteğimiz doğrultusunda bazı altyapı oyuncularını A Takım çalışmalarına davet ederdik. Yine Antalya kampını bizle beraber yaptılar. Sezon başı Topuk Yaylası kampımızı da 19 Yaş Altı Takımı'yla aynı anda yaptık. Oradan da 5 gencimizi A Takıma aldık."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading