Yandex Metrica

Ersin Destanoğlu'nu izlemeye gelen Fransız devi, Trabzonsporlu yıldıza hayran kaldı

Ersin Destanoğlu'nu izlemeye gelen Fransız devi, Trabzonsporlu yıldıza hayran kaldı

Son dakika haberleri... Süper Lig'de oynanan 28.hafta maçlarını yakından takip eden Fransa Ligue 1 ekiplerinden Nice, gözüne iki futbolcuyu kestirdi.

Spor

23.01.2024, 18:56

Geçen hafta Süper Lig'de oynanan Beşiktaş - Başakşehir ve Fenerbahçe - Trabzonspor maçlarını izlemeye gelen Nice yetkilileri, Abdülkadir Ömür'e hayran kaldı.

Uzun zamandır takip ettikleri Beşiktaş'ın genç kalecisi Ersin Destanoğlu için İstanbul'a gelen Nice gözlemcileri, Kadıköy'de oynanan Fenerbahçe-Trabzonspor mücadeleisne ilk 11'de başlayan ve ortaya koyduğu performansla kendine hayran bırakan Abdülkadir için olumlu rapor sundu.

Fransızların, yaşadığı sakatlıklar sonrası tekrar özlenen günlerine geri dönen 22 yaşındaki milli futbolcu için sezon sonu Bordo-mavililere teklif yapacağı öğrenildi.

Ajansspor'da geçen habere göre Lille'i Fransa şampiyonu yaptıktan sonra bu sezon Nice'ın başına geçen teknik direktör Christophe Galtier'in Abdülkadir Ömür ile birlikte Ersin Destanoğlu'nu takımında görmek istediği belirtildi.

Servet Yardımcı Fenerbahçe'li mi? Servet Yardımcı hangi takımlı? Servet Yardımcı Fenerbahçe'li mi? Servet Yardımcı hangi takımlı? Haberi Görüntüle

AHMET AĞAOĞLU: SATMADIM, HATA YAPTIM

Geçen sezon Abdülkadir Ömür hakkında açıklamalar yapan Trabzonspor Kulüp Başkanı Ahmet Ağaoğlu, önceki sezonlarda Abdülkadir Ömür için İngiliz devi Manchester City'nin 23 milyon Euro'luk teklif yaptığını ama satmadığı için pişman olduğunu dile getirmişti.

Nihat Kahveci İsmail Kartal'ın o kararıyla çileden çıktı: Bu değişikliği biri bana anlatsın Nihat Kahveci İsmail Kartal'ın o kararıyla çileden çıktı: Bu değişikliği... Haberi Görüntüle

ABDÜLKADİR ÖMÜR'ÜN TRABZONSPOR KARNESİ

Bu sezon ilk 11'de sürekli oynamaya başlayan Abdülkadir Ömür, 27 maçta 4 gol atıp, 2 asist yaptı.

Sakatlığının ardından yeniden çıkışa geçen Abdülkadir için bu kez gelebilecek 15 milyon Euro seviyesinde tekliflerin kabul edilmesi bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading