Yandex Metrica

Ersin Destanoğlu imzayı atıyor! Yeni takımı belli oldu

Ersin Destanoğlu imzayı atıyor! Yeni takımı belli oldu

Son dakika transfer haberleri... Son haftalarda Beşiktaş ile sözleşme yenileme krizi yaşayan Ersin Destanoğlu'nun kaderi netleşti. Genç filebekçi Türkiye'de kalacak.

Spor

23.01.2024, 22:13

Beşiktaş, Ersin Destanoğlu ile yeni sözleşme imzalamak için görüşmelerine devam ediyor. Siyah beyazlı kulüp 21 yaşındaki file bekçisine 5 yıllık kontrat teklif etti.

Oyuncunun talebi ile siyah beyazlı kulübün teklifi uyuşmadığı için anlaşma gerçekleşmedi. Ersin ve menajeri ile yeniden biraraya gelecek olan yönetim kurulu, 1 yılı opsiyonlu 5 yıllık sözleşme imzalamak istiyor.

Kazancı, "Ersin çok karakterli bir futbolcu. Bu camianın evladı. Buraya hayatını adamış birisi. Kaleci yeteneklerini kesinlikle tartışmıyorum. Ersin, şampiyon olmuş ve kupalar kazanmış bir futbolcu. Kontrat konusunda en ufak sıkıntı yok" dedi.

Beşiktaş altyapısında yetişen Ersin Destanoğlu, 4 sezondur A Takım kadrosunda yer alıyor. 21 yaşındaki file bekçisi, 90 maçta siyah beyazlı takımın kalesini korudu.

Beşiktaş ile Süper Lig şampiyonluğu yaşayan Ersin, akademiden çıkarak şampiyon olan ender oyunculardan olmayı başarmıştı.

Fransa'nın Lyon takımından da teklif alan Türk kaleci için gelen rakamlar yönetimi memnun etmemişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading