Yandex Metrica
SON DAKİKA
Erol Bulut Trabzonspor'a meydan okudu: Ne alabiliyorsak onu alacağız

Erol Bulut Trabzonspor'a meydan okudu: Ne alabiliyorsak onu alacağız

Son dakika haberleri... Milli takım arasının ardından Trabzonspor'a konuk olacak Gaziantep FK teknik direktörü Erol Bulut değerlendirmelerde bulundu.

Spor

23.01.2024, 18:17

Süper Lig'in 13.haftasında Trabzonspor ile deplasmanda karşılaşacak Gaziantep Futbol Kulübü teknik direktör Erol Bulut, mücadele öncesi takıma inandığını belirtti.

Sezona iyi başladıklarını aktaran Bulut,  "15 puanımız var. İyi diyebiliriz ama en az 5 puan fazlası olması gerekirdi. Bizim adımıza güzel bir görüntü olabilirdi. Yani puanımız en az 20 olabilirdi." ifadelerini kullandı.

Formula1 Türkiye dönüş tarihi için gün sayıyor! İstanbul Park ihalesi... Haberi Görüntüle

EROL BULUT: GALATASARAY MAÇINDA OFSAYTTAN GOL YEDİK

Trabzonspor maçına en iyi şekilde hazırlandıklarını ve karşılaşmadan mutlaka puanla ayrılmak istediklerini dile getiren Bulut,  "Hazırlıklarımız devam ediyor. Orada bizi iyi ve zor bir maç bekliyor. Her maça 3 puan parolasıyla çıkıyoruz. Üç puan olmasa da en azından bir puan almaya çalışıyoruz. Hangi takım olursa olsun. Örneğin Galatasaray'a karşı çok iyi bir maç sergiledik. İlk yarıda ofsayttan yediğimiz bir gol var ama farklı değerlendirildi. Yakaladığımız pozisyonları değerlendiremedik. Kasımpaşa maçında bunu daha iyi yaptık. İnşallah Trabzon'a gittiğimizde ne alabiliyorsak onu alacağız. Üç puan veya bir puan." dedi.


'İKİNCİ YARI SERT GEÇECEK'

"Biz maksimum ne kadar puan alabilirsek onu almaya çalışacağız ve o şekilde devam etmek istiyoruz. İlk yarı alabildiğimiz kadar puan alıp ikinci yarıya en iyi şekilde girmek istiyoruz. Çünkü ikinci yarılar biraz daha çetin ve zor geçiyor. Herkes birbirini daha iyi tanıyor. Yapılacak birkaç transfer ile inşallah daha iyi bir konuma geleceğiz."
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading