Yandex Metrica

Erman Toroğlu, Valencia'nın kırmızı kartına sinirlendi: O topçuyu duman ederim

Erman Toroğlu, Valencia'nın kırmızı kartına sinirlendi: O topçuyu duman ederim

Son dakika haberleri... Eski hakem ve spor yorumcusu Erman Toroğlu, dün akşam oynanan Konyaspor-Fenerbahçe maçında kırmızı kart gören Enner Valencia'ya tepki gösterdi.

Spor

23.01.2024, 19:44

Süper Lig'in 4.haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Konyaspor'a 1-0 yenilerek ligdeki ilk mağlubiyetini aldı.

Mücadelenin ilk yarısında Adil Demirbağ'a tekme attığı gerekçesiyle direkt kırmızı kart Enner Valencia, maça damgasını vurdu.

Pozisyonu yorumlayan Erman Toroğlu, Valencia'nın yanlış yaptığını belirterek şu ifadeleri kullandı:

"Kardeşim, Fenerbahçe futbolcusu onu yapmamalı. Takımını 10 kişi bırakmaya hakkın yok. O topçuyu duman ederim. Pozisyon icabı atılmayan oyuncuya çıldırıyorum hoca ya."

Arda Güler'e İspanyol devinden kanca! Real Madrid'den ayrılmak için tek şartı var Arda Güler'e İspanyol devinden kanca! Real Madrid'den ayrılmak için tek... Haberi Görüntüle

VALENCIA ÖZÜR DİLEDİ

Karşılaşma sonrası sosyal medya hesabından paylaşım yapan Enner Valencia, takım arkadaşlarından özür dileyerek mağlubiyeti üstlendiğini dile getirdi.

Hakem Arda Kardeşler'in kararını beğenmediğini söyleyen Valencia, "Bugünden ötürü takım arkadaşlarımdan, hocalarımdan ve taraftarlarımızdan özür diliyorum ancak hakemin verdiği kararı kabul etmiyorum. Hafta boyunca planladığımız her şeyi bozduğum için yenilginin sorumluluğunu üstüme alıyorum. Bize inanmaktan vazgeçmeyin." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading