Yandex Metrica
SON DAKİKA
Erman Toroğlu Fatih Karagümrük-Galatasaray maçı sonrası patladı: Orada enteresan işler oluyor!

Erman Toroğlu Fatih Karagümrük-Galatasaray maçı sonrası patladı: Orada enteresan işler oluyor!

Son dakika haberleri... Spor yorumcusu Erman Toroğlu, Galatasaray'ın Fatih Karagümrük ile oynadığı maç sonrası hakem kararları hakkında flaş bir çıkışta bulundu.

Spor

17.03.2024, 21:27

Süper Lig'in 12. haftasında Galatasaray deplasmanda Fatih Karagümrük'ü 2-0 mağlup ederek 3 haftalık galibiyet özlemine son verdi.

Zorlu mücadele sonrası hakem kararlarını ele alan Erman Toroğlu, Karagümrük'ün gördüğü kırmızı kartın ağır olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı:

Karagümrük'ün gördüğü kırmızı kart pozisyonunda Adnan, topa gelirken diğer ayağıyla kayıyor. Bu sırada müdahale etmek isterken Torreira'nın ayağına basıyor. Birkaç dakika önceki pozisyonda Kerem Aktürkoğlu, Biraschi'ye net basıyor. Bu pozisyona kart bile çıkmadı. Sarı kart verilmesi gerekiyordu.

Karagümrük'ün kırmızı kart gördüğü pozisyona ben sarı kart verirdim. Kırmızı kart ağır bir karar. Ayağı kayarak geldiği için durması çok zor. Düşerken basıyor. Benim yorumum bu şekilde.

Dani Alves serbest mi bırakıldı? Dani Alves hapisten çıktı mı? Haberi Görüntüle

ERMAN TOROĞLU: ENTERESAN İŞLER OLUYOR

Galatasaray'ın iptal edilen iki golün de doğru karar olduğunu aktaran Erman Toroğlu,  Türkiye'deki kötü hakemleri VAR hakemi yaptılar. Hakemliği iyi olmayan adamları VAR'a verdiler. Orada enteresan işler oluyor." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading