Yandex Metrica

Erman Toroğlu derbi sonrası açıkladı: İnanılmaz gerildiler!

Erman Toroğlu derbi sonrası açıkladı: İnanılmaz gerildiler!

Son dakika haberleri... Galatasaray ve Beşiktaş arasında oynanan 13. hafta derbi mücadelesinin ardından Erman Toroğlu'nun sözleri gündem oldu.

Spor

23.01.2024, 22:15

Galatasaray, Süper Lig'in 13. haftasında Beşiktaş'ı 2-1 mağlup ederek zirve yarışını sürdürdü.

Karşılaşma sonrası değerlendirmelerde bulunan Erman Toroğlu, "Galatasaray daha açık alanda oynadı ama Beşiktaş bundan faydalanamadı. Biraz direnç gösterdiler ama sonlara doğru siyah-beyazlılar oyundan düştüler. İcardi iki tane çok güzel gol attı; bir kafa, bir ayakla. İyi kumaş... İki taraf da gergin. Kaybeden çok şey kaybedecek. Onun için de rahat hareketler olmuyor, oyun bir türlü güzelleşmiyor ama mücadele var. Galatasaray ikinci yarı 20 dakika müthiş futbol oynadı, zaten o arada iki topu direkten döndü" görüşlerini aktardı.


ERMAN TOROĞLU: İNANILMAZ GERİLDİLER

Beşiktaş'ın derbide yanlış oyuncu değişiklikleri yaptığını belirten Erman Toroğlu, "Şenol hoca oyuncu değişikliklerinde yanlış yaptı. Sahada yürüyenler vardı, onları çıkarmadı; koşanları çıkardı. Okan hoca ise daha doğru işler yaptı ama Galatasaray maçı bir türlü koparamadığı için çok gerildiler. Galatasaray derbiyi daha farklı kazanacakken ligdeki puanlama yüzünden inanılmaz gerildiler. Çünkü bu maç 3 puanlık maç değildi, 6 puanlık maçtı" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading