Yandex Metrica
SON DAKİKA
Erman Toroğlu'dan Sergen Yalçın açıklaması: Başkasına 8 maç...

Erman Toroğlu'dan Sergen Yalçın açıklaması: Başkasına 8 maç...

Son dakika haberleri... A Spor yorumcusu Erman Toroğlu, 1 maç men cezası alan Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın hakkında açıklamalarda bulundu.

Spor

23.01.2024, 18:05

Süper Lig'de yaşanan hakem tartışmaları son günlerde üst noktay ulaştı.

Çaykur Rizespor-Galatasaray maçı hakmei Ali Palabıyık ve Beşiktaş-Sivasspor maçını yöneten Yaşar Kemal Uğurlu 8.haftaya damga vuran isimler oldu. 

A Spor yorumcusu Erman Toroğlu da konu hakkında açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın'ın kırmızı kartını değerlendiren Toroğlu, "Geçen hafta Beşiktaş-Sivasspor maçı oynandı. Sergen bir karara itiraz etti. Sahaya girdi, topa vurdu, hakem de oyundan attı. Hakem attıktan sonra tüm Türkiye'nin gördüğü gibi Sergen küfretti. Sergen, ceza heyetine küfürden dolayı değil, oyuna girip topa vurduğu için gitti.  Herhalde 4.hakemin kulakları sağırdı. Beşiktaşlılar basın yoluyla ağır baskı yaptılar." ifadelerini kullandı.

Chinaza Uchendu kimdir, nereli? Chinaza Uchendu hangi mevkide oynuyor? Haberi Görüntüle

ERMAN TOROĞLU: BAŞKASINA 8 MAÇ VERİYORSUNUZ?

Sergen Yalçın'ın küfrünün görmezden gelindiğini aktaran Erman Toroğlu, "Neymiş, Beşiktaşlı yöneticiler hakeme soyunma odasına giderken sormuşlar, "Niye attın" diye. O da "Sahaya girip topu vurduğu için" demiş. Israrla bu işleniyor ki küfür yazılmasın. Başka bir teknik direktöre 8 maç veriyorsunuz küfrettiği için, diğerinin küfrünü görmemezlikten geliyorsunuz. Bu tarz adalet yapıyorsanız, sonunda ne olacağını görürsünüz" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading