Yandex Metrica
SON DAKİKA
Erman Toroğlu'dan olay derbi yorumu: Zavallı Galatasaray, ölmüş, ağlayanı yok

Erman Toroğlu'dan olay derbi yorumu: Zavallı Galatasaray, ölmüş, ağlayanı yok

Son dakika haberleri... Eski futbol hakemi Erman Toroğlu, Fenerbahçe - Galatasaray maçının ardından flaş açıklamalar yaptı. Ev sahibi takımın galibiyeti hak ettiğini belirten Toroğlu, deplasmana gelen Galatasaray'ın döküldüğünü söyledi.

Spor

23.01.2024, 19:07

Dün gece oynanan derbinin etkileri sürüyor.

Fenerbahçe, Kadıköy'de ezeli rakibi Galatasaray'a karşı üstün bir oyun oynayarak 6 sezon sonra iç sahada kazandı.

Mücadele sonrası Sabah gazetesi yazarı ve eski bir hakem olan Erman Toroğlu, Fenerbahçe'nin galibiyeti hak ettiğini belirtti.

Kasımpaşa maçı öncesi Galatasaray'a iyi haber: Milli futbolcu tamamen iyileşti Haberi Görüntüle

ERMAN TOROĞLU: ZAVALLI GALATASARAY 

"Başlık olarak iki şekil düşündüm, biri 'Zavallı Galatasaray' diğeri 'Hak etti'ler... Yani Fenerbahçe. 'Zavallı Galatasaray' atsaydım başlığı, bu sefer Fener'in oyununa, galibiyetine gölge düşürürdüm. Onun için 'Hak Ettiler' başlığını kullandım. Son yıllarda bu kadar bariz, açık ara kalitede bir derbi seyretmedim. Önce tersten başlayalım. Galatasaray ölmüş, ağlayanı yok. Fenerbahçe planlı, programlı tıkır tıkır oynadı. Hiçbir şekilde hakemdir, seyircidir, rakiptir tartışması olmadan net bir galibiyet aldılar."

Avrupa liglerinde ırkçılık artıyor: Real Madrid Vinicius Junior aleyhine yapılan... Haberi Görüntüle

ERMAN TOROĞLU: TARİHİ FARK OLABİLİRDİ

"Aslında biraz daha sıksalar tarihi bir fark olabilirdi. Dedim ya Galatasaray'ın her tarafı dökülüyor. Kenarda duran hocası, sahada oynayan futbolcuları… Seneye bu görüntüyle bu takımdan ne olur bilmiyorum. İsmail Kartal geldikten sonra Fenerbahçe'de çok şey düzeldi. Her şeyden önce takım olarak oynamaya başladılar, isim olarak değil. Sahada herkes birbirine yardım ediyor. O daha büyük, bu küçük ayrımı yok. Fenerbahçe'de dün görevini yapmayan bir oyuncu arayın desem kimseyi bulamazsınız."

Arda Güler tarihe geçti! İspanyollar haberi manşetten verdi Haberi Görüntüle

ERMAN TOROĞLU: MERT HAKAN ARTİSTLİK YAPMASIN

"Galatasaray'da görevini yapan oyuncu derseniz onu da bulamazsınız. Koca 90 dakikada kaleci Altay'ı zorlayan pozisyon olmadı. İsmail Kartal'la ikincilik koltuğuna oturdular. Sarı lacivertliler için her şey güzel ama bir şey var. Mert Hakan kabiliyetli, takım için de faydalı ama rakiple, hakemle oynamasın, bir de artistlik yapmasın, bir gün birine çatar, yanar. Özellikle rakibi tahrik etmesin. Sen rakip defansa arkan dönük oynuyorsun, onun için onlarla iyi geçin. Yıllardır hakem hakem diyoruz."


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading