Yandex Metrica
SON DAKİKA
Erman Toroğlu'dan gündemi sarsan sözler: Türkiye'de hakemler mafya

Erman Toroğlu'dan gündemi sarsan sözler: Türkiye'de hakemler mafya

Son dakika haberleri... Eski hakem Erman Toroğlu, Süper Lig'de dün gece oynanan Galatasaray-Gaziantep maçı sonrası hakemler hakkında sert sözler kullandı.

Spor

23.01.2024, 18:13

Süper Lig'in 11.haftasında oynanan Galatasaray-Gaziantep maçının ardından Olimpiu Morutan'ın attığı gol tartışmalara yol açtı.

İlk yarının son dakikalarında takımını öne geçiren golü atan Rumen yıldızın golü kamuoyu tarafından 'var mı yok mu' tartışmalarına yol açtı.

Cumartesi günü oynanan Hatayspor-Beşiktaş maçında Mehmet Topal'ın iptal edilen golüyle karşılaştırılan gole eski hakem Erman Toroğlu'dan yanıt geldi.

A Spor'dan yayınlanan 'Takım Oyunu' programında konulan Toroğlu, "Beşiktaş'ın attığı golle Galatasaray'ın attığı golün birbiri ile alakası yok. Galatasaray'ın gol pozisyonunda havadaki topu cümle alem görüyor. Ofsayt ile alakası yok. Gol kararı doğru" ifadelerini kullandı.

Avrupa liglerinde ırkçılık artıyor: Real Madrid Vinicius Junior aleyhine yapılan... Haberi Görüntüle

ERMAN TOROĞLU: TÜRKİYE'DE HAKEMLİK MAYFAVARİ...

"Çok kaliteli bir maç olmadı ama diyeceksiniz ki, "Türkiye'de kaliteli bir maç var mı?' Yok... Herkes konuşuyor; mesela önceki günkü Beşiktaş maçında iptal edilen golün ardından dün Morutan'ın attığı gole Beşiktaş cephesi, 'Bu da ofsayt' diyor. Bunu yazanlar, çizenler inanılır gibi değil. Bunlar hâlâ Türkiye'de tartışılıyor. Vah Türk futbolunun haline..."

"Türkiye'de malın sahibi Kulüpler Birliği. Futbol Federasyonu da futbol işlerini organize eden bir kuruluş. Yani malın sahibi Kulüpler Birliği ama yıllarca kendi aralarında anlaşamadılar. Onlar anlaşamadığı zaman da federasyonlar kendi bildiklerini yaptılar."

"Şunu net söylüyorum; Türkiye'de asker hakemler vardı, 15 yıl uğraştım sonunda bittiler. Bakın iddia ediyorum, Türkiye'de hakem olayı var. Bu olay çok önemli bir olay. Bu olayın içine girilmeli, gereken yapılmalı. Kol kesilecekse kol, bacak kesilecekse bacak, ameliyatsa ameliyat…"

"Kulüpler Birliği hâlâ farkında değil. Çünkü bu hakemler kelle, bacak götürüyor! Kulüpler, hocalar gidiyor, onlar hâlâ orada. Türkiye'de hakemlikte mafyavari işler dönüyor. Bataklığı kurutamazsanız Türk futbolunu kurtaramazsınız. Pozisyon falan hikâye."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading