Yandex Metrica
SON DAKİKA
Erman Toroğlu'dan Fatih Terim'e olay sözler! Göztepe - Galatasaray maçı sonrası bombardıman

Erman Toroğlu'dan Fatih Terim'e olay sözler! Göztepe - Galatasaray maçı sonrası bombardıman

Son dakika haberleri... Süper Lig'in 26.haftasında oynanan Göztepe - Galatasaray maçı sonrası Erman Toroğlu'nun açıklamaları ses getirdi. Fatih Terim ve Burak Elmas'a göndermede bulunan Toroğlu, Mete Kalkavan'a da övgü yağdırdı.

Spor

23.01.2024, 18:51

Domenec Torrent yönetiminde ilk galibiyetini Göztepe karşısında alan Galatasaray, 6 haftalık özleme son verdi.

Maçın hakemi Arda Kardeşler ve VAR'da görevli olan Mete Kalkavan'ın kararlarıyla damga vurduğu mücadelede toplam 4 penaltı kararı verildi.

Karşılaşma sonrası Sabah gazetesi'nda mücadeleyi değerlendiren Erman Toroğlu, Fatih Terim ve Burak Elmas'a sert eleştiride bulundu.

Cenk Tosun ve Salih Uçan'dan Beşiktaş yönetimine olay sözler: Net... Haberi Görüntüle

ERMAN TOROĞLU: ÇUKUR'A İTTİLER

Göztepe- Galatasaray maçının heyecan dolu bir maç olduğunu belirten Erman Toroğlu, şu ifadeleri kullandı:

"Biraz top oynamaya çalışan takım Göztepe idi. G.Saray hiçbir şey oynamadan büyük takım avantajıyla bu maçı kazandı ama sakın G.Saray bu görüntüyle düzelir falan demeyin. Galatasaray için bu maç 3 puan değil 6 puanlık maçtı. Göztepe'yi çukura itti, kendi çukurun üstüne tutundu. Bakınız G.Saray'ın nerelerde olması gerekirken biz neler yazıyoruz. Çok kestirmeden şunu söyleyeyim ve yazımı bitireyim; bu sahadaki Galatasaray'ın sorumlusu başta Fatih Terim'dir, sonra yeni seçilen başkan ve yönetimdir, sonra da bu başkanın getirdiği bu teknik adamdır.'

Bakan Tunç'tan olaylı derbi açıklaması: 38 kişi tespit edildi! Futbolculara... Haberi Görüntüle

ERMAN TOROĞLU: VAR OLMASA MAÇ KAROKALDA BİTERDİ

"Bence dün gecenin yıldızı VAR'daki Mete Kalkavan'dı. Çok doğru bir şekilde pozisyonlara el koydu ve hakemi çağırdı. Bu kadar VAR'a gidildiği zaman da sahadaki hakemin otoritesi kalmıyor, seyirci de isyan etmeye başlıyor. Maçı idare eden VAR mı yoksa sahadaki hakem mi diye haliyle kafalarda soru işareti kalıyor. Düşünün VAR olmasa maç kaç kaç biterdi. Ben size söyleyeyim, kaç kaç bitmezdi, karakolda biterdi."
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading