Yandex Metrica
SON DAKİKA
Erman Toroğlu'dan çok konuşulacak Galatasaray sözleri: Ne isterseniz vardı!

Erman Toroğlu'dan çok konuşulacak Galatasaray sözleri: Ne isterseniz vardı!

Son dakika haberleri... Süper Lig'de oynanan Galatasaray - Trabzonspor karşılaşmasının ardından spor yazarları zorlu mücadeleyi değerlendirdi.

Spor

23.01.2024, 18:41

Lider Trabzonspor'un Galatasaray karşısında elde ettiği zafer geniş yankı uyandırdı.

Son 10 dakikasına 1-0 yenik durumda giren Bordo-mavililer, 84'te Bakasetas ile daha sonrasında Taylan Antalyalı'nın hatasını affetmeyen Visca ile 90'da zafere uzandı.

Mücadele sonrası spor yazaları karşılaşmayı değerlendirerek Trabzonspor'un galibiyete yakın olan taraf olduğunu öne sürdü.

Avusturya basını Türkiye maçını yazdı: 6-1'lik şut şöleni Haberi Görüntüle

TÜMER METİN: TRABZONSPOR BİZE GÖSTERDİ

"Galatasaray'ın ilk yarıdaki görüntüsü derbi niteliğindeki maçlar için sonucu almak yeterliydi. Bir gol çıkararak devre arasında içeriye girdiler. Görüntüleri gayet iyiydi. İkinci yarı roller tamamen değişti. Abdullah Avcı iki tane oyuncu değişikliğiyle başladı ve Galatasaray'ın ilk yarıdaki orta saha üstünlüğüne son verdi. Trabzonspor, neden ligin zirvesinde yer aldığını hatırlarcasına bir ikinci yarı performansı ortaya koydu."

"İki tane geç de olsa... Bakasetas'ın ayağından bulunan ilk gol, üstüne, tabi ki Galatasaray'ın hem kaleciden başlayan, hem 6 numara pozisyonu, Berkan ve Taylan... Sezon başından beri ifade ettiğimiz aksayan bölgesinde yapılan bireysel hatayla bulunan ikinci gol, Trabzonspor'un neden zirvede olduğunu bizlere gösterdi. Trabzonspor'un defansif sorunları hala devam ediyor. Puan farkının bu kadar açılmasının sebebi Uğurcan Çakır diye olağanüstü bir kaleciye sahipler. Tartışmasız gecenin yıldızlarından bir tanesi. Olağanüstü bir Uğurcan Çakır performansı izledik. Trabzonspor bu ligin en formda, en sorunsuz takımı."

5-10 maç arası ceza! Osayi Samuel 10 maç ceza mı... Haberi Görüntüle

ERMAN TOROĞLU: NE İSTESEN VARDI

"Çok nadir seyredilebilecek bir maçtı. Ne isterseniz vardı, aşk, ihtiras, goller, üzüntüler, sevinçler... Galatasaray ilk yarıda her hattıyla iyi oynadı. Maçı 3-0'a getirebilirlerdi. Özellikle kaleci Uğurcan, arkadaşına çarpıp gelen o topu kontrpiyede kalmasına rağmen çıkardı. Bence maçın dönüm noktasıydı. 2-0 olsaydı ne olurdu? Trabzonspor için kesinlikle iyi olmazdı."

"Peki ilk yarı Trabzonspor neden kötüydü? Hiçbir futbolcu birbirine yardım etmedi, baskı yapamadılar, futbol kavgası yapamadılar, İkili mücadeleleri kaybettiler, nadir kazandıkları topları da rakibe verdiler. Takım olarak kötü oynadılar."

Xabi Alonso kararını verdi mi? Öğrencisini de yanında götürecek Haberi Görüntüle

GÜNTEKİN ONAY: PREMİER LİG GİBİYDİ

"Trabzonspor kalecisi Uğurcan yaptığı 3 müthiş kurtarışla bordo mavililerin maçı kazanmasında başrol oyuncusu oldu. Onun dışında Siopis orta alanda kazandığı toplar ile oyunun Trabzon lehine değişmesini sağlayan isimdi. Yüksek tempoda bir Premier Lig maçı tadında bir 90 dakika izledik. Trabzonspor bu galibiyetle hedefe doğru dev bir adım atarken Galatasaray için krizin daha da derinleştiği bir sonuç oldu."

Beşiktaş'ta beklenmedik ayrılık! Ara transfer aşısı Kartal'a tutmadı Haberi Görüntüle

ŞANŞAL BÜYÜKA: MUCİZE

"Trabzonspor sezonun en kötü başlangıcını yaptığı, en eksik kadrosuyla oynadığı, ilk yarıda çaresiz kalıp, adeta teslim bayrağı çektiği maçta, önce “büyük ötesi” kalecisi Uğurcan ile ayakta kaldı, sonra iki vuruş ustası Bakasetas ve Edin Visca ile adeta mucize bir galibiyete imza attı."


 


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading