Yandex Metrica

Erman Toroğlu Ankaragücü-Beşiktaş maçı sonrası çıldırdı! Bu rezilliğe kim dur diyecek?

Erman Toroğlu Ankaragücü-Beşiktaş maçı sonrası çıldırdı! Bu rezilliğe kim dur diyecek?

Son dakika haberleri... Spor yorumcusu Erman Toroğlu, dün akşam oynanan Ankaragücü-Beşiktaş maçı sonrası sert açıklamalarda bulundu.

Spor

09.03.2024, 15:41

Beişktaş, deplasmanda Ankaragücü'nü 3-2 yenerek üst üste 3.maçını da kazandı.

Siyah-beyazlılar, gelecek hafta konuk edeceği Başakşehir karşılaşması öncesi moral buldu.

Zorlu mücadele sonrası Süper Lig'in eski hakemlerinden Erman Toroğlu, Sabah'taki köşesinde maçı değerlendirdi.

Beşiktaş'ın geçen hafta karşılaştığı Sivasspor'a karşı daha iyi oynadığını öne süren Toroğlu, "Bir hafta arayla bu kadar farkın olmaması gerekir. Bunu çözecek olan da Beşiktaş teknik direktörü. Ankaragücü ligin yeni takımı… Süper Lig'e alışmaya çalışıyor. Beşiktaş onların rakibi değil ama bir puanı alabilirlerdi" ifadelerini kullandı.

Çağlar Söyüncü suçu üstlendi! Yenilgi sonrası özür diledi Çağlar Söyüncü suçu üstlendi! Yenilgi sonrası özür diledi Haberi Görüntüle

ERMAN TOROĞLU: BU REZİLLİĞE KİM DUR DİYECEK?

Karşılaşmanın hakemi Mete Kalkavan'ı eleştiren Erman Toroğlu, "Bu hakem FIFA oldu, Avrupa'da maç idare edemedi ama hâlâ Türkiye'de sahaya çıkıyor. FIFA Mete Kalkavan'ın iyi hakem olmadığını anladı, bizimkiler anlamadı. Bu saatte maçlar oynanıyor, millet maçtan çıkıp eve gidecek ya da ekran başındakiler yatıp uyuyacaklar. Bu rezilliğe kim dur diyecek merak ediyorum, ya da kimin gücü yetmiyor onu da merak ediyorum" görüşlerini aktardı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading