Yandex Metrica
SON DAKİKA
Eran Zahavi, Galatasaray'ı yıktı Fenerbahçeliler mest oldu

Eran Zahavi, Galatasaray'ı yıktı Fenerbahçeliler mest oldu

Geçen sezon transfer döneminde adı Fenerbahçe ile anılan Zahavi, PSV - Galatasaray maçına damga vurdu. Eran Zahavi attığı üç golün dışında bir de asist yaptı. Fenerbahçeliler, İsrailli golcüye hayran kaldı.

Spor

23.01.2024, 17:41

Ülkemizi Avrupa'da temisl eden Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu ilk maçında Hollanda ekibi PSV'ye deplasmanda 5-1 mağlup oldu.

Opta verilerine göre; PSV'ye 5-1 mağlup olan Galatasaray, Avrupa kupaları ön eleme turlarındaki en farklı yenilgisini aldı. Galatasaray, ayrıca Fatih Terim yönetiminde çıktığı 9. Şampiyonlar Ligi ön eleme turu maçında ilk mağlubiyetini aldı.

İki takım arasındaki rövanş maçı, 28 Temmuz Çarşamba günü Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanacak.

Fenerbahçe milli arada toparlandı! İşte sakat oyuncularda son durum... Haberi Görüntüle

3 GOL 1 ASİST

Geçen sezon transfer döneminde adı Fenerbahçe ile anılan Zahavi, PSV - Galatasaray maçına damga vurdu. Eran Zahavi attığı üç golün dışında bir orta saha oyuncusu gibi oyun kurdu. Zahavi, yaptığı hattrickin dışında bir de asist yaptı.

Igor Tudor geri dönüyor: Sözleşmeyi imzalamaması için hiçbir sebep kalmadı Haberi Görüntüle

FENERLİLER MEST OLDU

Galatasaray'ı yıkan isimlerin başında gelen Eran Zahavi, özellikle Fenerbahçeli taraftarları isyan ettirdi. Nedeni ise geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'nin gündemine gelmesine rağmen transfer edilmemesi ve İsrailli golcünün yerine alınan Samatta'nın hayal kırıklığı yaratması oldu.

İsmail Kartal Trabzon'da böyle isyan etti: Bizim burada sevinmeye hakkımız... Haberi Görüntüle

SAMATTA TWİTTER'DA TT OLDU

Zahavi'nin muhteşem bir performans ortaya koymasından sonra Fenerbahçe taraftarı, Samatta'yı TT listesine soktu. 33 yaşındaki Zahavi, geçen sezon PSV formasıyla 25 lig maçına çıkarak 11 gol attı. Avrupa Ligi'nde de 5 maçta 5 gol atan Zahavi, takımına büyük katkı verdi.Samatta ise Fenerbahçe'de geçen sezon Süper Lig'de 27 maçta forma giydi ve 5 gol atabildi. Ziraat Türkiye Kupası'nda da bir gol atabilen Tanzanyalı golcü beklentileri karşılayamadı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading