Yandex Metrica

Enner Valencia'nın yeni takımı belli oldu! Brezilya basını açıkladı...

Enner Valencia'nın yeni takımı belli oldu! Brezilya basını açıkladı...

Son dakika transfer haberleri... Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'ndaki performansı ve bu sezon Fenerbahçe formasıyla gösterdiği istatistikle birçok dev kulübün transfer listesinde bulunan Enner Valencia'nın sözleşmesi bitiyor. Brezilya basını Enner Valencia'nın yeni takımını açıkladı.

Spor

23.01.2024, 20:34

Spor Toto Süper Lig'de fırtına gibi esen ve gol krallığında rekora koşan Enner Valencia'nın Fenerbahçe ile sözleşmesi sezon sonunda bitiyor.

Enner Valencia'nın Fenerbahçe'den ayrılacağı iddia edilirken, Brezilya basını Ekvadorlu golcünün yeni adresini açıkladı.

Olympiakos - Fenerbahçe maçının ilk 11'i belli oldu Olympiakos - Fenerbahçe maçının ilk 11'i belli oldu Haberi Görüntüle

ENNER VALENCIA'NIN YENİ TAKIMI BELLİ OLDU

Brezilya basınında çıkan haberlere göre; Internacional, Enner Valencia ile 2025 yılına kadar sözleşme imzaladı. 

Enner Valencia, haberdeki detaya göre; Internacional'den yıllık 2.5 milyon Dolar kazanacak.

Gelecek sezondan itibaren Internacional forması giyecek yıldız santrafor Güney Amerika'da Tigres formasını uzun süre terletmişti.

Fenerbahçe Süper Kupa'dan ne cezası aldı? Mağlup sayıldı mı? PFDK para cezası verdi mi? Fenerbahçe Süper Kupa'dan ne cezası aldı? Mağlup sayıldı mı? PFDK... Haberi Görüntüle

ENNER VALENCIA'NIN KARİYER SEZONU

Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nda üst düzey bir performans sergileyen ve açılış golünü atan Enner Valencia kariyer sezonunu geçiriyor.

Enner Valencia, Fenerbahçe formasıyla çıktığı 33 resmi maçta 26 gol atmayı başardı.

Ekvadorlu yıldız takım arkadaşlarına 4 gol pası verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading