Yandex Metrica

Enner Valencia, Fenerbahçe’yi kızdırdı! Sakatlanmasına rağmen yaptı...

Enner Valencia, Fenerbahçe’yi kızdırdı! Sakatlanmasına rağmen yaptı...

Dünya Kupası'na attığı gollerle damga vuran Enner Valencia, Fenerbahçe yönetimini kızdırdı. Yıldız futbolcunun sakat olmasına rağmen oynadığı, Fenerbahçeli yetkilileri dinlemeyip ülkesi adına sahaya çıktığı ortaya çıktı.

Spor

23.01.2024, 20:07

Fenerbahçe'de sözleşmesi 2023 yılında bitecek Enner Valencia attığı gollerle gündeme gelmeye devam ediyor. Süper Lig'de gol krallığında bulunan ve attığı gollerle takımını sırtlayan Ekvadorlu yıldız, Dünya Kupası'nda da ülkesini sırtlıyor.

Turnuvada 2 maça çıkan ve 3 gol kaydeden Ekvador'da atılan 3 golü de Valencia attı. Oynadıkları ilk maç olan Katar karşılaşmasında sakatlanan yıldız oyuncunun durumunun kritik olmasına rağmen kendisini riske ederek Hollanda maçına çıktığı iddia edildi.

Başrolde yine Halil Umut Meler! Son saniye golü için verdiği karar yıllarca konuşulacak Başrolde yine Halil Umut Meler! Son saniye golü için verdiği... Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE OYNAMASIN DEMESİNE RAĞMEN OYNADI 

Fenerbahçe doktorları, Süper Lig'i de düşünerek Valencia'nın Hollanda maçında oynamasını uygun görmedi fakat Valencia bunu dinlemedi. Ülkesi için Hollanda maçına da çıkan golcü oyuncu, bu karşılaşmada sakatlanarak oyun dışına alınmıştı. Valencia'nın son durumunun ne olduğu henüz bilinmiyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading