Yandex Metrica
SON DAKİKA
Enner Valencia belirsizliği sürüyor! Maaş konusunda anlaşma sağlanamadı

Enner Valencia belirsizliği sürüyor! Maaş konusunda anlaşma sağlanamadı

Fenerbahçe'de bu sezon (2022-2023) sezonunda kariyerin en fazla golünü atan Enner Valencia takımı Fenerbahçe ile gelecek sezon için henüz anlaşma sağlayamadı. Enner Valencia, Fenerbahçe'de kalmak istiyor fakat maaş konusundaki pazarlıklarda henüz kesin olarak sonuç alımadı. İşte, Fenerbahçe transferlerine dair son dakika gelişmeleri...

Spor

23.01.2024, 22:22

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğu kaçıran Fenerbahçe'de önümüzdeki sezon için transfer çalışmaları başladı. Sarı-lacivertlilerin transfer listesinde birçok isim yer alıyor. Diğer taraftan takımda kalıp kalmayacağı henüz netlik kazanmayan futbolcuların son durumu merak ediliyor.

Sarı-lacivertli ekibin bu yıl parlayan futbolcusu Enner Valencia'nın önümüzdeki sezon için kalıp kalmayacağı merak ediliyor. Fenerbahçe yönetimi Enner Valencia ile kontrat yenilemek istiyor.

Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası çok sayıda gözaltı! Ali Yerlikaya'dan son dakika... Haberi Görüntüle

Ajax - Aston Villa TV8,5'tan canlı izlenir mi? Ajax -... Haberi Görüntüle

MAAŞ KONUSUNDA PAZARLIKLAR SÜRÜYOR!

Enner Valencia ile Fenerbahçe yönetimi arasındaki maaş pazarlıkları halıhazırda devam ediyor. Valencia'nın menajeri ise sarı-lacivertlilerin öncelikli takım olduğunu söylüyor. 33 yaşındaki forvet, bu yıl kariyerindeki en iyi sezonunu yaşadı.

Spor Toto Süper Lig'de şimdiye  kadar 30 maça çıkan Valencia, 29 gol kaydetti. Alex de Souza'nın 28 gollük rekor sezonunu geride bırakan yıldız isim, Fenerbahçe'nin bir sezonda en çok gol atan yabancı futbolcusu unvanını elde etti. Ekvadorlu yıldızın sıradaki hedefi ise Aykut Kocaman'ın rekorunu kırmak.

Valencia, Galatasaray derbisinde gol atması halinde Fenerbahçe tarihinin bir sezonda en çok gol atan ismi olacak. 2020-21 sezonunda Fenerbahçe'ye transfer olan yıldız oyuncu, toplamda 114 maçta 59 gol atıp, 17 asist yaptı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading