Yandex Metrica
SON DAKİKA

Enkazdan 48 saat sonra kurtarılan Bensu, Fatih Terim'le görüştü: Maça götürürüm seni

Depremin vurduğu Hatay'da enkazdan 48 saat sonra kurtarılan 8 yaşındaki Bensu, Fatih Terim'le görüntülü telefon görüşmesi yaptı. Ünlü teknik adam, 8 yaşındaki Galatasaray taraftarı Bensu'ya iyileştikten sonra maça götürme ve imzalı forma sözü verdi.

Spor

23.01.2024, 20:27

Asrın felaketinde 10. gün geride kaldı. Kahramanmaraş'ta 9 saat arayla meydana gelen 7.7 vbe 7.6 büyüklüğündeki depremlerde can kayıpları 35 bini aşarken enkaz kaldırma çalışmaları devam ediyor.

10 ili birden etkileyen çifte depremden 48 saat sonra enkazdan çıkarılan 8 yaşındaki Bensu, tedavi altına alındığı Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'nde sosyal medya hesabından teknik direktör Fatih Terim ile görüşmek istediğini yetkililere bildirdi.

Beşiktaş'ta flaş Ghezzal gelişmesi: Sözleşmesindeki o madde kaldırıldı Haberi Görüntüle

GALATASARAY FORMASI İSTEDİ

Buse Kural'ın isteğini yerine getiren Fatih Terim, Balcalı Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Murat Gündüz aracılığıyla minik depremzede ile telefonda görüntülü görüşme yaptı. Görüşme sırasında heyecanlanan ve büyük bir mutluluk yaşayan Bensu Kural, çok sevdiği Terim'den Galatasaray forması istedi.

Son dakika: TFF, Süper Kupa'nın oynanacağı tarihi açıkladı Haberi Görüntüle

''SENİ MAÇA GÖTÜRECEĞİM''

Galatasaray taraftarı Bensu'ya "geçmiş olsun" dileklerini ileten Fatih Terim, "Bundan sonra hayatında yeni bir sayfa açılıyor. Geçmişteki bu kötü anıyı geride bırakacaksın. Ayrıca iyileştiğinde seni buraya bekliyorum ve maça götüreceğim. Bu arada takımın imzalı bir formasını da hediye edeceğim. Kendine çok iyi bak ve bir an önce iyileş." diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading