Yandex Metrica
SON DAKİKA
Enes Ünal tarihe geçen penaltı sonrası ilk kez konuştu: Büyük hayal kırıklığı oldu

Enes Ünal tarihe geçen penaltı sonrası ilk kez konuştu: Büyük hayal kırıklığı oldu

Son dakika haberleri... İspanya La Liga'da Getafe formasını terleten Enes Ünal, Portekiz maçında kazandırdığı ve sonrasında Burak Yılmaz'ın kaçırdığı olay penaltıyı değerlendirdi.

Spor

23.01.2024, 19:15

A Milli Takım'ın golcülerinden Enes Ünal, Anadolu Ajansı'na özel açıklamalarda bulundu.

Kariyerine La Liga ekibi Getafe'de devam eden Enes, 2022 Dünya Kupası play-off maçında yaşanan penaltı olayını anlattı.

Maça iyi başlayamadıklarını belirten 25 yaşındaki golcü, "İlk yarının ortalarında toparladık, pozisyonlara girdik ama değerlendiremedik. Devreyi 2-0 geride kapattık. İkinci yarı maç ortada başladı, sonra Burak ağabeyi golünü attı. Tam o anda rüzgar bize döndü. Oyuna girdim, rüzgarın bize döndüğünü, rakibin strese girdiğini hissettim. Son dakikalarda kaybettikleri maçlar da vardı, Sırbistan'a öyle kaybetmişlerdi. Sonra o penaltı oldu. Getafe'de geçen seneki hocamız hep 'Öyle bir şey olduğunda, ceza sahasında eminseniz kalkmayın' diyordu. Bunu ilk kez Portekiz maçında yapmadım. Geçen sene Barcelona'ya karşı da aynısı oldu. Araujo ayağıma basmıştı, hakem devam ettirmişti, yine kalkmamıştım, yine penaltı olmuştu. Bir şeyden eminsen, onu istemen, arkasında durman gerek. Ben de öyle yaptım ama nasip değilmiş" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş genç yeteneklerin peşinde! Adres bu sefer Hollanda Haberi Görüntüle

ENES ÜNAL: BÜYÜK HAYAL KIRIKLIĞI OLDU

"Burak ağabeyi penaltı konusunda da futbol olarak da örnek alınacak birisi. Normalde inanılmaz bir penaltıcı. Nasip değilmiş, olmadı. Çok üzüldük gerçekten, bizim için de büyük bir hayal kırıklığı oldu. Maç başladığı gibi bitse bu kadar büyük hayal kırıklığı olmazdı, hak etmedik derdik ama rüzgar bize döndükten, maçı oraya getirdikten sonra daha büyük hayal kırıklığı oldu."

Süper Lig'in en değerli 11'i değişti! İşte son güncellemenin ardından... Haberi Görüntüle

ENES ÜNAL: BURAK AĞABEY'İN KAFASINA GİRMESİNLER DİYE GİTTİM

"Burak Yılmaz'ın atışı öncesinde penaltı noktasına gittin. O an penaltıyı atmak istedin mi?" sorusuna, "Yok hayır. Orada penaltı noktasına gitmemin sebebi Burak ağabeyin kafasına girmesinler, psikolojik olarak ona baskı yapmasınlar diye oraya gittim. O rahat etsin, kimse konuşmasın diye. Takımın penaltıcısı, kaptanı o. Onun sorumluluğuydu. O benim sorumluluğum da haddim de değildi. Onun atması gerekiyordu, attı. Ben de kaçırabilirdim, zaten oradan döndük bir ya da iki hafta sonra burada Getefe'de penaltı kaçırdım. Sonuçta penaltıyı atan kaçırıyor." 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading