Yandex Metrica
SON DAKİKA
Enes Ünal ilk tercih! Memphis Depay ikinci planda...

Enes Ünal ilk tercih! Memphis Depay ikinci planda...

Atletico Madrid'de Memphis Depay defteri kapandı, Enes Ünal girişimleri başladı. Hücuma katkı yapmayı planlayan İspanyol ekibi, Memphis Depay'dan vazgeçip Enes Ünal'a kancayı taktı. Milli forvetimiz de transferine sıcak bakıyor.

Spor

23.01.2024, 22:17

Çağlar Söyüncü transferinde sona gelen Atletico Madrid bir diğer milli yıldızımız Enes Ünal'ı da kadrosuna katmak için görüşmelere başladı. Memphis Depay transferini rafa kaldıran Atleti, Enes Ünal için Getafe'nin kapısını çalacak.

Galatasaray - Antalyaspor karşılaşmasının hakem toplantısı sızdırıldı! Penaltı kararı için... Haberi Görüntüle

ENES ÜNAL LİSTENİN BAŞINDA

AS Gazetesi'nde Enes Ünal transferine dair geniş bir yazı yer alırken, Atletico Madrid'in Türk yıldızı transfer etmesi gerektiği vurgulandı. Getafe milli yıldızımızı bırakmak istemiyor ancak oyuncunun Atletico'ya sıcak bakması transferin önünü açabilir.

Türkiye U21 - Gürcistan U21 maçı bugün mü? Türkiye U21... Haberi Görüntüle

TÜRK YILDIZ İÇİN SEFERBERLİK

Galatasaray'a da yazılan Mephis Depay transferinden vazgeçen Atletico, Enes Ünal için tüm şartları zorlayacak. Takımıyla 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan Enes Ünal bu sezon ligde 16 maçta 4 gol, 3 asistlik katkı verdi.

Guillermo Ochoa'dan flaş karar: Sezon bitiminde ayrılacak Haberi Görüntüle

MANCHESTER CİTY 4.4 MİLYON EURO ÖDEMİŞTİ

Piyasa değeri 25 milyon euro olan Enes Ünal, 2015-16 sezonu başında Bursaspor'dan Manchester City'ye 4,4 milyon euro karşılığında transfer olmuştu. Enes Ünal kariyerinde Genk, NAC Breda, Twente, Villarreal, Levante, Real Valladolid ve Getafe formaları giydi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading