Yandex Metrica

Enes Ünal'dan tarihi başarı! Milli oyuncu İspanya'ya damga vurdu!

Enes Ünal'dan tarihi başarı! Milli oyuncu İspanya'ya damga vurdu!

Son dakika haberleri... Kariyerini İspanya'da sürdüren Enes Ünal, bu sezon ortaya koyduğu performansın karşılığını aldı. Milli futbolcumuz Getafeli taraftarlar tarafından en iyi isim seçildi.

Spor

23.01.2024, 19:18

İspanya La Liga ekiplerinden Getafe'de forma giyen milli futbolcu Enes Ünal, taraftarlar tarafından sezonun en iyi futbolcusu ödülüne layık görüldü.

Getafe Kulübünden yapılan açıklamada, taraftarların en iyi futbolcu olarak Enes Ünal'ı seçtiği bildirildi.

Sezon boyunca attığı 16 golle takımının ligde kalma hedefine büyük katkıda bulunan, Getafe'nin en golcüsü Enes, "İspanya'daki en iyi sezonumu geçirdiğim için mutluyum." dedi.

Enes, kulübüne verdiği demeçte, ligde kalma mücadelesinin gerek fiziksel gerekse mental olarak oldukça zorlu geçtiğini ve Getafe'nin ligde kalmaya layık bir takım olduğunu kaydetti.

Boluspor - Ümraniyespor maçı bugün mü, ne zaman? Boluspor - Ümraniyespor saat kaçta? Boluspor - Ümraniyespor maçı bugün mü, ne zaman? Boluspor -... Haberi Görüntüle

ENES ÜNAL'DAN MESSİ BENZETMESİ

Kendisinin Lionel Messi ya da özel bir furbolcu olmadığını dile getiren Enes Ünal, "Sadece takımdaki bir oyuncudan biriyim ve takım arkadaşlarım olmadan bu başarıyı elde edemezdim." ifadelerini kullandı.

Görevinin gol atmak olduğunu, takım arkadaşlarının yardımıyla hedefine ulaştığını ifade eden Enes, takımdaki herkesin "Enes'in gol atmasını istiyoruz." şeklindeki sözlerine karşılık "Bu, kendimi özel hissettiriyor." dedi.

Kulübüyle 30 Haziran 2025'a kadar sözleşmesi olan 25 yaşındaki Enes, Getafe'de attığı 16 golle kulüp tarihinde, Roberto Soldado (2009-2010) ile birlikte bir sezonda en fazla gol atan futbolcu oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading