Yandex Metrica

Enes Ünal attığı harika golle Ronaldinho'ya benzetildi!

Enes Ünal attığı harika golle Ronaldinho'ya benzetildi!

Son dakika haberleri... Milli futbolcu Enes Ünal dün gece gösterdiği performansla Getafe'nin Espanyol'u devirmesinde başrol oynadı.

Spor

08.02.2024, 16:15

Getafe forması giyen Enes Ünal, İspanya'da bu sezon 3.golünü kaydetti.

Dün Getafe'nin Espanyol'u 2-1 mağlup ettiği mücadelede harika goller atan 24 yaşındaki yıldız, maçın adamı seçildi.

Karşılaşmanın 32.dakikasında rövaşata ile olağanüstü bir gol kaydeden Enes, 58'de takımının ve kendisinin ikinci sayısını attı.

Espanyol'un tek golü 38. dakikada Sergi Gomez'den geldi.

Süper Lig'de 33. hafta karşılaşmalarının hakemleri belli oldu Süper Lig'de 33. hafta karşılaşmalarının hakemleri belli oldu Haberi Görüntüle

ENES RONALDİNHO'YA BENZETİLDİ

Enes'in röveşata ile Espanyol'a karşı attığı ilk gol, İspanyol basınında Ronaldinho'nun Barcelona formasıyla 25 Kasım 2006'da Nou Camp'ta attığı ve kariyerinin en iyi golü olarak gösterilen gole benzetildi.

İspanyol basını, Enes'in Getafe'nin ligde kalma mücadelesinde en önemli silahı olduğunu yazarak, "Enes, Getafe'ye hayat verdi." ifadesini başlıklarında kullandı.

La Liga'da hafta içi oynanan 11. hafta maçlarında deplasmanda Granada ile 1-1 berabere kalan Getafe'nin tek golünü atan Enes'in ligde 3 golü bulunuyor.

Puanını 6'ya yükselten Getafe son sırada kalmaya devam ederken Espanyol ise 14 puanla 11. sırada yer aldı.

Olympiakos Fenerbahçe maçı ne zaman? Olympiakos maçı hangi kanalda? TV 8.5 maçı verecek mi? Olympiakos Fenerbahçe maçı ne zaman? Olympiakos maçı hangi kanalda? TV... Haberi Görüntüle

ENES ÜNAL'DAN HARİKA GOLLER;

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading