Yandex Metrica

Enes Ünal'a nazar değdi: Sahayı gözyaşlarıyla terk etti

Enes Ünal'a nazar değdi: Sahayı gözyaşlarıyla terk etti

Milli futbolcumuz Enes Ünal, Real Betis'e karşı oynanan maçın 7.dakikasında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı. Milli futbolcu gözyaşları içinde sahayı terk etti.

Spor

04.02.2024, 20:47

İspanya'da La Liga'nın 36. hafta mücadelesinde Real Betis ile Getafe dün akşam karşı karşıya geldi.

Attığı goller ve yaptığı asistlerde büyük kulüplerin dikkatini çeken ve Juventus'un transfer listesinde yer aldığı iddia edilen milli futbolcu Enes Ünal, Real Betis karşısında talihsiz bir sakatlık yaşadı.

Sıfır model heyecan! 2025 Kulüpler Dünya Kupası son takımını bekliyor Sıfır model heyecan! 2025 Kulüpler Dünya Kupası son takımını bekliyor Haberi Görüntüle

NAZARA GELDİ GÖZYAŞLARIYLA SAHAYI TERK ETTİ

Karşılaşmanın henüz başında sakatlık yaşayan Enes Ünal, oyundan çıkmak zorunda kaldı. Milli futbolcu gözyaşları içinde sahayı terk etti.

Arda Güler Barcelona yolcusu mu? Teknik direktör Xavi açıkladı: Bizde olsaydı... Arda Güler Barcelona yolcusu mu? Teknik direktör Xavi açıkladı: Bizde... Haberi Görüntüle

''BÜYÜK SAKATLIK OLMASINDAN KORKUYORUZ''

Getafe teknik direktörü Pepe Bordalás, milli futbolcunun sakatlığıyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

"Enes Ünal'ın sakatlığı ile ilgili kesin bir bilgi veremem ama belirtiler bizi iyimser yapmıyor. Büyük bir sakatlık olmasından korkuyoruz."

Hakan Çalhanoğlu'dan milli takım açıklaması: Boş boş konuşuyorlar Hakan Çalhanoğlu'dan milli takım açıklaması: Boş boş konuşuyorlar Haberi Görüntüle

15 GOL 5 ASİST

Bu sezon Getefe formasıyla La Liga'da ve Kral Kupası'nda toplam 37 maça çıkan Enes Ünal 15 gol, 5 asistlik istatistik yakaladı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading