Yandex Metrica

En yakını rezil etti! Sumudica 'bana takım bul' dedi

En yakını rezil etti! Sumudica 'bana takım bul' dedi

Son dakika haberleri... Yeni Malatyaspor teknik direktörü Marius Sumudica'nın eski tercümanı Oğuzhan Erdoğmuş, Rumen hocanın kendisine terbiyesizlik yaptığını söyledi.

Spor

23.01.2024, 18:07

Kayserispor ve Gaziantep FK'de çalıştığı dönem Marius Sumudica'nın tercümanlığını yapan Oğuzhan Erdoğmuş, eski hocasını yerden yere vurdu.

Türkiye'de görev yaptığı dönemde kendisinin gerçekdışı hareketler yaptığını iddia eden Erdoğmuş, "Basın toplantısına giderken yardımcısı bana, 'Oğuz dikkat et yalandan ağlayabilir' dedi ve dediği olunca ben de kendimi tutamayıp güldüm. Videolar da görebilirsiniz" ifadelerini kullandı.

Formula 1'in bir sonraki durağı Çin Formula 1'in bir sonraki durağı Çin Haberi Görüntüle

SUMUDİCA TERBİYESİZLİK YAPTI

Rumen hocanın Türkiye'den gittikten sonra her gün kendisini aradığını itiraf eden Oğuzhan Erdoğmuş, "Sumudica bana terbiyesizlik yaptı. Romanya'da iken beni her gün arıyordu. Bana iş bul diye adeta yalvardı, Yeni Malatyaspor ile anlaştıktan sonra mesajıma cevap vermedi. 3 gün sonra yardımcısı Şener Hoca aradı: 'Sumudica sana karşı mahcup' dedi. Ben tercümanlık mesleğine Sumudica ile başlamadım. Ben daha önce de bu mesleği yapıyordum." dedi.

Sumudica geçen hafta görevden ayrılan İrfan Buz'un yerine Yeni Malatyaspor'da teknik direktörlüğe getirilmişti.

Önceden Kayserispor, Gaziantep ve Çaykur Rizespor'u çalıştıran 50 yaşındaki antrenör ilk maçına Cumartesi günü Adana Demirspor deplasmanında çıkacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading