Yandex Metrica

Emre Mor kimdir, kaç yaşında? Emre Mor hangi takımda oynuyor?

Emre Mor kimdir, kaç yaşında? Emre Mor hangi takımda oynuyor?

Başarılı bir performans sergileyen Emre Mor, etkileyici oyunu ile sporseverler tarafından merak ediliyor. Emre Mor kimdir? Emre Mor hangi takımda oynuyor? Emre Mor hakkında merak edilenleri sizler için derledik.

Spor

14.03.2024, 12:06

Başarılı futbol kariyeri ile gündeme gelen Emre Mor, sosyal medyada hayatı merak edilen isimler arasında yer alıyor. Emre Mor hakkında merak edilen tüm soruların yanıtlarını haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Beşiktaş'tan flaş açıklama! Ante Rebic ülkesine dönüyor Beşiktaş'tan flaş açıklama! Ante Rebic ülkesine dönüyor Haberi Görüntüle

EMRE MOR KİMDİR?

24 Temmuz 1997 yılında Danimarka’da dünyaya gelen Emre Mor, futbol kariyerine Danimarka takımı olan Lyngby FK’de başladı. Şutları ile dikkatleri üzerine çeken Mor’un babası Türk annesi ile Makedonyalı’dır. Babası aslen Uşak doğumlu olan Emre Mor’un boyu 1.68’dir ve sağ kanatta görev almaktadır. Lyngby ve Nordsjaell takımlarında oynadıktan sonra Dortmund'a transfer olmuştur.

Fenerbahçe-Beşiktaş derbi maçının tarihi belli oldu Fenerbahçe-Beşiktaş derbi maçının tarihi belli oldu Haberi Görüntüle

EMRE MOR’UN FUTBOL KARİYERİ

İlk profesyonel kariyerine 28 Kasım 2015 yılında oynanan FC Nordsjælland - Randers maçının 84. dakikasında girmesi ile başlayan Emre Mor, bir sonraki lig maçında Brondby karşısında ilk 11’de forma giydi. Katıldığı bu maçta üstün performans sergileyen Mor, 2013'dan beri Danimarka Milli Takımı'nın alt yaş gruplarında mücadele ediyor. Emre Mor milli forma ile toplamda 22 maça çıkıp 3 de gol attı. Milli Takım tercihini 2016 yılında Türkiye'den yana kullanmış ve ilk kez Karadağ maçında oynamıştır. 07 Haziran 2016 tarihinde Almanya Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund ile 53 milyon TL karşılığında transferinin gerçekleşti.

Fenerbahçe'ye Fatih Terim piyangosu! Böylece satış gerçekleşecek Fenerbahçe'ye Fatih Terim piyangosu! Böylece satış gerçekleşecek Haberi Görüntüle

EMRE MOR TÜRK VATANDAŞI MI?

17 Mayıs 2016 yılında annesi ve menajeri ile birlikte Kopenhag Türk Büyükelçiliğine giderek Türk Vatandaşı olduğunu ispat eden nüfus cüzdanını Konsolos Mustafa Güneş’ten almıştır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading