Yandex Metrica

Emre Mor 'Evet' dedi yılın transferi bitti! Yeni takımı herkesi şaşırtacak

Emre Mor 'Evet' dedi yılın transferi bitti! Yeni takımı herkesi şaşırtacak

Son dakika haberleri... Transferin gözde ismi Emre Mor'un menajeri Nima Modyrde İstanbul'a geldi ve Süper Lig deviyle masaya oturdu. Emre Mor, Süper Lig devine 'evet' derken transferin kısa süre içerisinde açıklanması bekleniyor.

Spor

31.01.2024, 10:44

Portekizli teknik adam Joerge Jesus'u takımın başına getirdikten sonra iddialı bir kadro kurmak için transfer harekatına hız veren Fenerbahçe'de Emre Mor transferi bitti.

Arda Güler çılgınlığı büyüyor: Avrupa'nın devleri kuyruğa girdi! Arda Güler çılgınlığı büyüyor: Avrupa'nın devleri kuyruğa girdi! Haberi Görüntüle

MADDİ KONULARDA ANLAŞILDI

Karagümrük'le büyük oranda el sıkışan Fenerbahçe, 24 yaşındaki futbolcunun İstanbul'a gelen menajeri Nima Modyrde ile masaya oturdu. Emre Mor da Fenerbahçe'de forma giymek istediğini belirtince maddi koşullarda da anlaşma sağlandı.

Arda Güler'in canına tak etti! Ayrılık kararını yönetime bildirdi Arda Güler'in canına tak etti! Ayrılık kararını yönetime bildirdi Haberi Görüntüle

RESMİ AÇIKLAMA AN MESELESİ

Anlaşmanın maddi detayları henüz netlik kazanmazken birkaç gün içinde resmi açıklamanın yapılması bekleniyor.

Ve Unayi Emery imzayı attı! Ve Unayi Emery imzayı attı! Haberi Görüntüle

EMRE MOR'UN PERFORMANSI

Sırasıyla Galatasaray, Olimpiakos ve Karagümrük'ta oynayan Emre Mor bu sezon sınıfı geçti. Süper Lig'de bu sezon 26 maça çıkan Emre Mor, 5 gol 3 asist yaptı. Türkiye Kupası'nda da 3 maça çıkan 24 yaşındaki yıldız 1 gol 1 de asist yapmayı başardı. Emre Mor bu sezon Fatih Karagümrük'te toplam 29 maça çıktı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading