Yandex Metrica
SON DAKİKA
Emre Belözoğlu Prens Selman'a karşı!

Emre Belözoğlu Prens Selman'a karşı!

Son dakika haberleri... Başakşehir teknik direktörü Emre Belözoğlu'nu Newcastle United'ı satın alan Prens Selman hakkında açıklamalarda bulundu.

Spor

23.01.2024, 18:09

Aykut Kocaman'ın ayrılığı sonrası Başakşehir teknik direktörlüğüne getirilen ve ilk maçta Beşiktaş'ı 3-2 yenmeyi başaran Emre Belözoğlu, Newcastle United'ın satışı hakkında açıklamalarda bulundu.

Bir dönem 2005-2008 yılları arasında formasını da giydiği Newcastle'nın farklı bir kültürü olduğunu belirten Belözoğlu, "Newcastle benden sonra ikinci kez satıldı. Oranın farklı bir kültürü var. Bir Geordie'nin yani yerel halktan birinin Newcastle'ı almasını isterdim. Ancak dünya futbolunun da farklı gerçekleri var." ifadelerini kullandı.

Transfer sürecine de değinen genç hoca,"Transfer adına hiçbir konuşma olmadı. Geçmişte yaptığım görevle alakalı herhalde. Yavaş yavaş scoutumuzla beraber oturup değerlendirme yapacağız. Genç ve dinamik kadro hedefimiz var. Transfer sadece oyuncu almak değil. Elimde geniş ve güçlü bir kadro var." dedi.

Aykut Kocaman'a teşekkür etmeyi unutmayan Emre Belözoğlu, "Oyunu önde oynama isteğimiz, belki bizim kattığı şeyler olabilir. Fiziksel değerlerin iyi olması tamamen Aykut Hoca'nın eseri. Ne olursa olsun, her maçın ayrı senaryosu olduğuna inanarak her maçı kazanmak istiyoruz. İyi bir kadro var. er teknik adamın çalışmak isteyeceği mükemmel bir ortam var. Geçmişte şampiyonluk yaşadı. Şampiyonluklar kovaladı.  Her takımın inişli çıkışlı performansları olabilir." açıklamasında bulundu.


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading