Yandex Metrica

Emre Belözoğlu'nun yeni takımı açıklandı: Büyük sürpriz yaşanıyor: Bakın hangi takımla anlaştı

Emre Belözoğlu'nun yeni takımı açıklandı: Büyük sürpriz yaşanıyor: Bakın hangi takımla anlaştı

Fenerbahçe'de başladığı teknik adamlık kariyerine Başakşehir FK'da devam eden Emre Belezoğlu için sıcak saatler yaşanıyor. Başakşehir FK'dan sezon sonu ayrılmasına kesin gözle bakılan Belezoğlu için rota İngiltere'ye çevrildi.

Spor

23.01.2024, 20:50

Teknik direktörlüğündeki ilk tam sezonunda oldukça başarılı bir dönem geçiren 42 yaşındaki çalıştırıcıyla ilgili transfer haberleri ortaya çıkmaya başladı.Her fırsatta Avrupa'da çalışmak istediğini dile getiren Emre Belözoğlu, daha önce yaptığı açıklamada "Şu an birçok teknik adama göre kendimi çok iyi hissettiğim bir kulüpte çalışıyorum. En büyük hedefim Avrupa'da teknik adamlık yapmak. Bunun süresi ne zaman olur bilmiyorum ama önümde bunu yapabilecek zamanım var.Futbolu çok sevdiğim için çabuk öğrenmeye yatkın bir yapım var. En büyük hedefim oynadığım takımlarda olur mu bilmem ama Avrupa'da teknik adamlık yapmak" ifadelerini kullanmıştı.

Guardiola'nın saati dudak uçuklattı! Dünyada 50 kişide var Guardiola'nın saati dudak uçuklattı! Dünyada 50 kişide var Haberi Görüntüle

ACUN ILICALI DEVREYE GİRDİ

Gazeteci Levent Ümit Erol'un haberine göre; Emre Belözoğlu, yeni sezonda Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City'yi çalıştıracak. Avrupa'ya açılmak isteyen Belözoğlu'nun Hull City ile başarılı olup yükselmek istediği ve Championship ekibinin ilgisine olumlu yaklaştığı kaydedildi.

Beşiktaş'ta bitmeyen kaos! Hayal kırıklıklarıyla dolu sezon Beşiktaş'ta bitmeyen kaos! Hayal kırıklıklarıyla dolu sezon Haberi Görüntüle

KARİYER REKORU KIRDI

Üç sezondur İstanbul ekibi Başakşehir'i çalıştırıp 77 maça çıkan Emre Belözoğlu 43 galibiyet, 18 beraberlik ve 16 mağlubiyetle 1.91 puan ortalaması tutturdu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading