Yandex Metrica

Emre Belözoğlu'nun yeni adresi belli oldu

Emre Belözoğlu'nun yeni adresi belli oldu

Fenerbahçe’den ayrılan ve Şenol Güneş ile yapılan görüşmelerden sonuç alamayan Emre Belözoğlu, Lazio’da İtalyan teknik adam Maurizio Sarri’nin ekibine katılacak.

Spor

23.01.2024, 17:49

Futbolu bıraktığı Fenerbahçe'de geçen sezona sportif direktör olarak başlayan, son 10 haftayı ise teknik direktör olarak tamamlayan Emre Belözoğlu, kariyeri için Avrupa'ya açılma kararı aldı.

Şenol Güneş'in, A Milli Takım teknik kadrosuna katılmasını istediği Emre Belözoğlu, görüşmelerden bir sonuç çıkmayınca rotasını İtalya'ya kırdı.

VAR sistemi yetmedi! Hakemler artık yalan makinesine bağlanacak VAR sistemi yetmedi! Hakemler artık yalan makinesine bağlanacak Haberi Görüntüle

SARRİ İLE İDMANLARA ÇIKACAK

40 yaşındaki futbol insanı, eylül ayında 2 veya 3 haftalık bir sürede İtalyan teknik direktör Maurizio Sarri'nin yönettiği Lazio'nun antrenmanlarına çıkacak.Böylece daha önce uzaktan gözlemleyip örnek aldığı Sarri'nin antrenman tekniklerini, taktik çalışmalarını yakından izleyip kendini geliştirecek.

Bayer Leverkusen'in CEO'su açıkladı! İşte Xabi Alonso'nun çalıştıracağı takım Bayer Leverkusen'in CEO'su açıkladı! İşte Xabi Alonso'nun çalıştıracağı takım Haberi Görüntüle

BAŞKA TAKIMLARI DA ZİYARET EDECEK

Sabah'ın haberine göre; Emre Belözoğlu, benzer çalışmaları Avrupa'nın başka takımlarının idmanlarına katılarak da sürdürecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading