Yandex Metrica

Emre Belözoğlu'ndan Zokora ve Trabzonspor tepkisi: Milliyetçi geçinmeyecekler

Emre Belözoğlu'ndan Zokora ve Trabzonspor tepkisi: Milliyetçi geçinmeyecekler

Son dakika haberleri... Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Kırılma Anı programında kariyeri ve Fenerbahçe'deki dönemine dair açıklamalarda bulundu.

Spor

03.03.2024, 20:08

Emek Ege'nin sunduğu Kırılma Anı'nın konuğu Emre Belözoğlu oldu.

Bu hafta yayınlanan ikinci bölümünde geçmişte yaşanan olaylara değinen Belözoğlu, 2010-2011 sezonunda yaşanan 3 Temmuz olayları hatırlatarak "Fenerbahçe'nin şampiyonluğunun temiz olduğuna, kendi annemin ve babamın isminden ne kadar eminsem o kadar eminim. Sahada ne çektiğimizi ben biliyorum. Fenerbahçe, tertemizdir." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçeli Edin Dzeko, Türk bayrağıyla Yunanistan'ı salladı: Taraftar, oyuncular ve medya çıldırdı Fenerbahçeli Edin Dzeko, Türk bayrağıyla Yunanistan'ı salladı: Taraftar, oyuncular ve... Haberi Görüntüle

EMRE BELÖZOĞLU'NDAN ZOKORA AÇIKLAMASI

Trabzosporlu Didier Zokora ile yaşadığı bir olayı da anlatan Emre Belözoğlu, "Onu sahiplendiler ama beni sahiplenmediler. Zokora'yı seven arkadaşı yok. Benim hep kötü insanlarla problemim oldu. Ben orada yerde yatarken Trabzonlular çok mutluydular. Bir Türk evladı yerde kıvranırken seviniyorlarsa, milliyetçi geçinmeyecekler." dedi.

27 Nisan Fenerbahçe- Beşiktaş maçına taraftar alınacak mı? Beşiktaş deplasman tribünü açık mı? 27 Nisan Fenerbahçe- Beşiktaş maçına taraftar alınacak mı? Beşiktaş deplasman... Haberi Görüntüle

EMRE BELÖZOĞLU: AYKUT KOCAMAN İLE AĞLAMIŞTIK

"Aykut Kocaman ile karşılıklı ağlayarak anlaştık. Aykut Kocaman'ın ağladığını gördünüz mü? O anı hatırlıyorum. Onun ağladığını görünce ben de ağlamıştım. Çok değerli bir adamdır. Her zaman gönlümde farklı bir yeri olacaktır"

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading