Yandex Metrica

Emre Belözoğlu'ndan yıllar sonra gelen Galatasaray itirafı! Fenerbahçe taraftarını şaşırttı

Emre Belözoğlu'ndan yıllar sonra gelen Galatasaray itirafı! Fenerbahçe taraftarını şaşırttı

Son dakika haberleri... Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, yıllar sonra formasını giydiği Galatasaray ile ilgili flaş bir itirafta bulundu.

Spor

25.02.2024, 00:20

Süper Lig ekibi Başakşehir'in teknik direktörü Emre Belözoğlu, NTV'de Kırılma Anı programına konuk oldu.

Geçmişte yaşanan olaylarla ilgili de konuşan Belözoğlu, Fenerbahçe'ye transfer oluş hikayesini ve Galatasaray'dan neden ayrıldığını açıkladı.

Inter'den Newcastle United'a transfer olduğu sürece değinen Emre Belözoğlu, "Newcastle geriye doğru gitmeye başlamıştı, Türkiye'ye dönmek istedim. Nişanlanmıştım, ailem de çok istiyordu dönmemi. Adnan Polat'a 'Size söz vermiştim. Fenerbahçe'nin teklifi var, önce siz bilin' dedim. O da 'hayırlısı olsun' dedi. Ben de böyle bir karar verdim." ifadelerini kullandı.

Galatasaray'da kritik gün! İşte toplantı için belirlenen tarih Galatasaray'da kritik gün! İşte toplantı için belirlenen tarih Haberi Görüntüle

EMRE BELÖZOĞLU: 3 GALATASARAYLI KÜFÜR ETTİ

2008'de Fenerbahçe'ye transfer olduktan sürece ilk kez dışarda sevilmediğini belirten Emre Belözoğlu, "Fenerbahçe'ye imza attıktan 3 gün sonra, 3 tane Galatasaraylı çocuk bana küfretmişti. Orada durumu anladım. Herkes kadar medeni tepkiler veremedik. O süreçle biraz boğuştum." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading