Yandex Metrica
SON DAKİKA

Emre Belözoğlu'ndan İtalyanca Fatih Terim yorumu! Gelmiş geçmiş...

UEFA Konferans Ligi'nde yarın Fiorentina'yı konuk edecek Başakşehir'de teknik direktör Emre Belözoğlu açıklamalarda bulundu. Genç teknik adam, bir dönem Fiorentina'yı da çalıştıran eski hocası Fatih Terim hakkında İtalyanca açıklamalarda bulundu.

Spor

23.01.2024, 19:48

UEFA Avrupa Konferans Ligi'deki temsilcimiz Başakşehir, A Grubu 2'nci maçında yarın saat 22.00'de İtalya Serie A ekiplerinden Fiorentina'yı ağırlayacak. Karşılaşma öncesi Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu basın mensuplarının karşısına geçti.

Beşiktaş'ta flaş Ghezzal gelişmesi: Sözleşmesindeki o madde kaldırıldı Haberi Görüntüle

"OYUNLARIMIZ BENZİYOR"

Fiorentina ile oyun anlayışlarının birbirine benzediğini belirten Belözoğlu, "Birbirine benzer oyun oynamaya çalışan iki tane iyi takımın maçı olacak. Fiorentina köklü ve iyi bir kulüp. Bu oyunu çok iyi şekilde oynayan bir takım. Zorlu bir maç bizi bekliyor. Hazırlıklarımızı yaptık. Bu zamana kadar oynayacağımız en zor maçlardan biri olacak. Ülke puanına hizmet etmek ve grup birinciliği hedefimiz doğrultusunda oynayacağız. İyi bir maç olacağını tahmin ediyorum" diye konuştu.

"GELMİŞ GEÇMİŞ EN BÜYÜK TEKNİK ADAM"

İtalyan bir gazetecinin bir dönem Fiorentina'da teknik direktörlük yapan Fatih Terim ile ilgili görüşlerinin sorulması üzerine Belözoğlu, "Fatih Terim çok değerli. Fiorentina'da antrenörlük yaparken herkes Fiorentina'yı tutmaya başladı. Galatasaray'da oynarken benim antrenörlüğümü yaptı. Gerçekten severim onu. Yarın da bildiğim kadarıyla bizimle birlikte olacak. Yarın da çok güzel bir belgeseli yayınlanacak. Yarına denk gelmesi, güzel bir tesadüf oldu. Fatih Terim ülke futbolu için gelmiş geçmiş en büyük teknik adam. Ülke futbolunda yeri her zaman farklı olacaktır" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading