Yandex Metrica

DOLAR

32.34

%0.23 expand_less

EURO

35.12

%-0.1 expand_more

ALTIN

2303.10

%1.17 expand_less

BIST

9079.97

%3.1 expand_less

BTC ($)

71325.30

%3.57 expand_less

SON DAKİKA
Emre Belözoğlu'ndan Fenerbahçe taraftarlarını heyecanlandıran açıklama

Emre Belözoğlu'ndan Fenerbahçe taraftarlarını heyecanlandıran açıklama

Son dakika haberleri... Süper Lig'in 24.haftasında deplasmanda Fenerbahçe'yi 1-0 yenen Başakşehir teknik direktörü Emre Belözoğlu, açıklamalarda bulundu.

Spor

06.02.2024, 08:33

Başakşehir teknik direktörü Emre Belözoğlu, bugün yapılan antrenman sonrası Fenerbahçe taraftarlarına teşekkür etti. 

Fenerbahçe karşısında elde edilen galibiyet sonrası taraftarların alkışını alan Belözoğlu, eski takımından gördüğü sevgiden dolayı çok mutlu olduğunu aktardı.

Fenerbahçe'de futbolcu ve teknik adam olarak çalışma fırsatı bulan 41 yaşındaki antrenör, "Ben Fenerbahçeliyim. Fenerbahçe taraftarı vefalıdır. Onların bana gösterdiği sevgiye her zaman karşılık vermeye çalıştım. Onların bana verdiği sevgi, benim için bir gururdur." ifadelerini kullandı.

Taraftarların göstermiş olduğu sevgiye layık olmaya çalıştığını belirten Emre Belözoğlu, "Onlara bir kez daha teşekkür ediyorum. Şu anda hedeflerimiz farklı olsa da onlarla hep beraber olduğumuzu biliyorum." dedi.

Fenerbahçeli futbolculara milli hüsran! Dzeko ve Krunic'in hayalleri duya düştü Haberi Görüntüle

EMRE BELÖZOĞLU'NDAN TREZEGUET VE PİZZİ AÇIKLAMASI

"Trezeguet ve Pizzi'nin takıma ciddi katkıları olacağını düşünüyorum. Bizde olmalarından dolayı mutluyuz. Her gelen oyuncu yeni oyuncudur. Lige, atmosfere konsantre olması kolay değil ama aldığımız oyuncuların yüksek verim vereceğine inanıyoruz."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading