Yandex Metrica
SON DAKİKA
Emre Belözoğlu kalemini kırmıştı! Galatasaray milli futbolcu için düğmeye bastı

Emre Belözoğlu kalemini kırmıştı! Galatasaray milli futbolcu için düğmeye bastı

Galatasaray, Başakşehir teknik direktörü Emre Belözoğlu'nun kadro dışı bıraktığı milli futbolcu Hasan Ali Kaldırım'ı transfer etmek istiyor. 33 yaşındaki futbolcu için Beşiktaş da devrede.

Spor

23.01.2024, 20:14

Süper Lig'de şampiyonlşuk mücadelesi veren Galatasaray, Başakşehir'de teknik direktör Emre Belzöoğlu tarafından kadro dışı bırakılan Hasan Ali Kaldırım'ı transfer etmek için harekete geçti.

Patrick van Aanholt'un performansından memnun olmayan teknik direktör Okan Buruk, Kazımcan Karataş'ın da sakatlanmasıyla birlikte sol bek bölgesi için yeni bir ismin transfer edilmesini istiyor. Başakşehir'de kadro dışı kalan 33 yaşındaki milli futbolcu Hasan Ali Kaldırım'ı gözüne kestirdi.

SON DAKİKA | Sadettin Saran, Fenerbahçe Başkanlığı'na adaylığını resmen açıkladı! Haberi Görüntüle

İLK TEMAS KURULDU

Başakşehir'den ayrılacak olan Hasan Ali Kaldırım'ın menajeri ile ilk temas kuruldu. Galatasaraylı yöneticiler, 33 yaşındaki futbolcunun transferini bitirmekte kararlı.

20 senedir tek bir maç bile kazanamadılar Haberi Görüntüle

BEŞİKTAŞ DA DEVREDE

Şenol Güneş'in göreve gelmesiyle birlikte sol bek arayışına giren Beşiktaş da Hasan Ali Kaldırım'a yakından ilgi gösteriyor. Milli futbolcunun transferi için Ocak ayında resmi adımlar atılacak.

Cinsel istismar davasında flaş gelişme! Dani Alves için karar çıktı Haberi Görüntüle

EMRE BELÖZOĞLU NE DEMİŞTİ?

Başakşehir teknik direktörü Emre Belözoğlu, kadro dışı bıraktığı Hasan Ali Kaldırım'la ilgili yaptığı açıklamada "Hasan Ali Kaldırım ile çalışma anlayışımızın aynı olmadığını düşündüğümden, kendisini kamp sonu telefonla arayıp net bir şekilde düşüncemi söyledim... Alexandru Epureanu ile alakalı da kendisini takımda düşünmediğimi ilettim." ifadelerini kullanmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading