Yandex Metrica

Sitede Ara

Emre Belözoğlu ilk kez açıkladı! Fatih Terim ve Galatasaray itirafı taraftarları şoke etti!

Emre Belözoğlu ilk kez açıkladı! Fatih Terim ve Galatasaray itirafı taraftarları şoke etti!

Son dakika haberleri... Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Fiorentina ile oynanan karşılaşma sonrası kariyerine dair önemli itiraflarda bulunarak şaşırttı.

Spor

23.01.2024, 20:00

Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Fiorentina'ya karşı alınan 2-1'lk yenilgi sonrası futbolculuğu döneminde hiç duyulmamış bir itirafta bulundu.

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Belözoğlu, daha önce Floransa'da çalışan Fatih Terim ile arasında geçen telefon konuşmasını anlattı.

Felipe Melo'dan Fenerbahçelileri çıldırtacak paylaşım Felipe Melo'dan Fenerbahçelileri çıldırtacak paylaşım Haberi Görüntüle

EMRE BELÖZOĞLU: FATİH TERİM İLE GÖRÜŞMÜŞTÜK

Galatasaray'da oynadığı dönemde Fiorentina'dan teklif aldığını belirten Belözoğlu, "Fatih Terim, Fiorentina'ya geldiğinde beni o dönem istemişti. Ben o sırada Galatasaray'daydım. Galatasaray, yüksek bir para istemişti. Fiorentina da o parayı verememişti ama Fatih hocayla bir görüşmemiz olmuştu. Zaten bir sene sonra da ben Inter'e imzayı attım." görüşlerini aktardı.

İtalya'da forma giydiği dönemde Milano'nun kendisi için değerli olduğunu da kaydeden genç teknik adam, İtalya'nın ve Inter'in her zaman kalbinde olduğunu dile getirdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading